9.5FenomenaalScore uit 15 reviews

Villa Hügel

9.5FenomenaalScore uit 15 reviews

Een absolute aanrader
Door Guido V. Gent op 21-10-2018

Prachtig villa-hotel, rustig gelegen op wandelafstand van het historische centrum (treinen zijn lichtjes hoorbaar naargelang de ligging van de kamer, maar niet storend). Zéér vriendelijk personeel. Zowel ontbijt (zeer uitgebreid buffet) als diner zijn zeer verzorgd en kwalitatief hoogstaand. Interessante wijnkaart met mooie keuze aan (betaalbare) Duitse en andere wijnen. Restaurant is gesloten op zondag, maar men beveelt je graag de betere restaurants in de omgeving aan en reserveert ze ook voor je. Kamers in het nieuwe gedeelte zijn ruim, met alle hedendaagse voorzieningen en proper onderhouden. Bedden vonden we net iets te hard, maar nadat we dat meldden werd ons probleem netjes opgelost door er een topmatras bovenop te leggen. Een absolute aanrader en bij een volgend bezoek aan Trier gaan we er met plezier zeker terug naartoe.

Fantastisch
Door Jolien op 29-08-2018

Een fantastische plek. Geen vraag was te veel. Proper hotel met een lekkere keuken!

Dit s het adres voor een echt vakantiegevoel.
Door J.E. Mons op 22-07-2018

Uitstekend hotel-restaurant met mooie ligging (uitzicht over Trier). Zeer goed restaurant met prima ontbijt en mogelijkheid heerlijk te dineren (zowel binnen als op mooi gelegen terras). Prachtige kamers waarvan sommigen met mooi terras met tuinmeubilair. Prima zwembaden (zowel binnen als buiten). Zeer vriendelijk personeel. Rustig gelegen op korte afstand van de bezienswaardigheden van Trier.

Villa Hügel

geweldig!
Door B. Moria op 26-10-2015

We zijn er van vrijdag tot en met maandag geweest en hebben het zalig gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd!.

TOP hotel
Door J. op 15-08-2015

Villa Hügel is een hotel waar je echt verwend wordt. Een werkelijk zeer uitgebreid en uitstekend ontbijt. Je kan het zo gek niet noemen of het was er. Er wordt bij het ontbijt een vers eitje gekookt of een omelet gebakken en alles naar de wens van de gast. Zeer goede WIFI ontvangst. Goede sauna met mooi zwembad. Uiterste verwennerij. Als je aankomt worden de koffers voor je naar de kamer gebracht. Een minpuntje is misschien dat er geen lift aanwezig is. Het hotel is de vier sterren meer dan waard.

Absolute aanrader
Door CALLEBAUT op 08-03-2015

Hier verstaat men de kunst van persoonlijke,vriendelijke, hoffelijke en uitstekende service! Heel verzorgd subliem ontbijt, kamer heel proper en, netjes, goed matras, mooi zicht over Trier. Gratis badjassen en slippers ter beschikking, gratis gebruik van indoor zwembad, geweldige wellnessruimte Mooi’zonneterras, waar je een lekker wijntje of thee met gebak kan nuttigen.Absolute aanrader!Wij waren heel tevreden, het enige Minpunt je is dat gratis parking bij max bezetting misschien wat te klein zou kunnen zijn

Soort hotel
Adults only