Ostermann

We hebben de beste aanbieders voor Ostermann voor je op een rij gezet:
Ostermann
Leuke ontvangst door vriendelijke mensen. Goede info. Groot zwembad. Warme sauna. Fietsgarage, lekkere gerechten en ontbijt. Rustige kamer.
Het een fantastisch hotel gast vrij kamer zijn super schoon het ochtend ontbijt is super En je kunt er heerlijk avond eten.Op het teras heb je een mooi uitzicht je kunt er heerlijk zitten .Wij gingen met een groep motors voor drie dagen In de omgeving kun je heerlijk rijden gewoon op je gemak en genieten van de mooie dorpjes en wijngaarden .Ik kan alleen maar zeggen het is daar super .Ook het bijgelegen dorp kun je heerlijk genieten lekker eten en heerlijk lopen .Leuke kleine winkeltjes eten en noem maar op.
Dit was onze 4e keer naar dit super goede en mooie hotel. Vriendelijke mensen, zeer goed ontbijt, mooie schone kamers, mooi zwembad, heerlijk terras aan de moezel en niet te vergeten het heerlijke eten, vooral de rumpsteak!!TOP Hotel

Ostermann
Heel slechte bedden! Hoe je ook draait of keert, je voelt alle veren van de matras
Al verschillende jaren komen we naar hier...Culi-angebot is super goed...er even tussenuit....hier is het echt genieten.Honden zijn welkom......................(maar zorg dat je hond goed is opgevoed....andere mensen moeten geen overlast hebben van jou hond).
Prima ligging. Je kunt alle kanten op. Aan de voorkant van het hotel een heerlijk groot balkon....miss dat het verkeer wat lawaaiig overkomt. Nette royale kamer met dito badkamer...schoon. Helaas geen cv in de badkamer om bv je handdoek te drogen maar zeker niet koud! We zijn er meerdere malen geweest en blijft gewoon goed. Personeel neemt ook de eventuele suggestie aan ter verbetering! De motorrijder kan zijn bike ook in de garage stallen.
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |