Villa Melsheimer

We hebben de beste aanbieders voor Villa Melsheimer voor je op een rij gezet:
Villa Melsheimer
What a perfect place! We had a 4 days stay and experienced the best food, great friendly staff! Nature is truly breathtaking. The rooms are clean which was for us very important. Great atmossphere and had many laughs with the owner advise YESSS
Wir haben ein Wochenende hier verbracht und sind restlos begeistert. Angefangen bei unserem Zimmer welches Top ausgestattet war ( Flachbildschirm, Minibar, seperates WC, riesige Dusche mit Rainschower etc. ) hatten wir eine himmliches Bett. Darüber hinaus haben wir im Restaurant des Hotels unglaublich gut gegessen. Die Küche ist definitiv Sterne würdig. Kurz um wir kommen wieder.
Slecht, eten zeer beperkt 2 gangen diner, eerste dag 1e gang beetje antipasta , 2e gang (droge) kip gevuld met spinazie. 2e dag 1e gang kop broccoli soep, 2e gang weer antipasta met daar boven op drie plakken zeer droge rollade. Glaasje wijn tijdens diner 6,25 € en dat voor een wijnstreek. Zelfde wijn in automaat 200 meter verderop 1 liter gekoeld 5,50€

Villa Melsheimer
Goede service. Vriendelijke en keurige bediening. Mooie schone kamer met heerlijke bedden, ontbijt is erg uitgebreid en het diner is voortreffelijk. Alles vers en mooi gepresenteerd, een feestje! Hotel is mooi gelegen.
Samen et mijn echtgenote verbleven 3 dagen in dit charmante hotel, dat direct aan de Moezel in het plaatsje Reil, op zo'n 30 km van Bern Kassel tussen de wijngaarden is gelegen. We hadden een 4-daags half pension deluxe arrangement in een premium kamer op de tweede verdieping incl welkomstdrankje, 3x ontbijtbuffet en een gourmetdiner, gratis parkeren achter het hotel en ook wifi, die het bij ons niet deed. Maar dat was dan ook het enige minpuntje dat we konden vinden samen met het ontbreken van een airco die tijdens de warme dagen (boven de 35°) konden gebruiken. De verwelkoming en ook tijdens het ganse verblijf was uitzonderlijk vriendelijk en toch professioneel. De aangeboden 3 gangen diners genoten we buiten op het terras waren van goede kwaliteit en prachtig geserveerd. De kamer onder het dak was mooi ingericht met zicht op de Moezel (zelf van uit het toilet) en voorzien alle comfort en een uitzonderlijke goede inloopdouche.
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |