9.4FenomenaalScore uit 169 reviews

Enjoyhotel Zur Krone

9.4FenomenaalScore uit 169 reviews

Een aanrader en voor herhaling vatbaar . 😀
Door Wilma op 29-10-2023

Geweldig hotel, zeer vriendelijk, super eten, heerlijke wijnen, je wordt op en top verwend, openbaar vervoer is gratis, prima uitvalsweg naar koblenz en Cochem. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Fantastisch
Door Nel op 10-09-2023

Wat een geweldig hotel van Enjoy is dit. Dit was ons vierde Enjoy hotel. Mooi gelegen aan het water, twee terrassen, vriendelijke ontvangst, goede kamers met werkend sanitair. Wat er voor ons uitsprong was het diner. Elke avond aan tafel bedient en elke dag lekker gegeten. Personeel is erg vriendelijk. Een verbeterpunt is de douche. De ruimte van 80x80 is echt te klein, maar we begrepen van Jorn dat dit op de planning staat. Hopelijk gaat het snel van start. Wij raden dit hotel zeer zeker aan.

Wat een geweldig hotel
Door Martin R Nootdorp op 17-06-2023

Enjoy Hotel Zur Krone staat direct aan de Moezel. Heeft vlak naast het hotel voldoende parkeerplaatsen. Alle medewerkers zijn er heel aardig. Over onze kamers en het eten en drinken ook niets dan goeds. En dat voor een prijs om dit veel vaker te doen.

Enjoyhotel Zur Krone

Excellent vakantieverblijf
Door Betuwe broers op 18-05-2023

Afgelopen 5 dagen vertoeft in Enjoy-hotel Zur Krone in Oberfell. Dit hotel is schitterend gelegen aan de Moesel en hanteert een all-inclusive formule. Dit hotel is ook een geweldige uitvalsbasis voor het ontdekken van het Moezeldal. Wij werden ontvangen door de enthousiaste hotelier Jorn. Na koffie met lekker gebak en na uitleg over de hotelregels gingen wij naar onze kamers. Deze hadden een balkon, waren ruim, schoon en ingericht met goede bedden. Al die dagen kenmerkten ons verblijf in dit hotel als een geweldige ervaring. Het ontbijt was top en 's avonds werd een heerlijk diner opgediend. Veel variatie en keuze daarin. Na 17.00 u ging de bar open en kon er tot 24.00 uur onbeperkt fris en alcoholische dranken worden gedronken. Ook op de avonden leuke activiteiten. Muziek en dans, wijnproeverij en de cocktailsavond verzorgd door Pascal waren een groot succes. Kortom zeker voor herhaling vatbaar ! Super ervaring mede dankzij Pascal.

Fantastisch hotel, wij gaan zeker terug!
Door Geoffrey en Lydia de Kok op 29-04-2023

Geweldig! Vriendelijk personeel, goed eten en elke avond en ochtend is hetzelfde tafeltje voor je gereserveerd. Keuze uit 2 menu's. Elke dag schone handdoeken, fijne bedden. De ligging is prachtig! Echt een aanrader. All inclusive concept is top, je glas staat geen moment leeg. Een hele fijne vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

Waar voor je geld,
Door Jan op 31-03-2023

Alleen maar plussen, niets op aan te merken. Goed team medewerkers,

Huisdieren

Liften