Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Geierlay Hängeseilbrücke

8.4Fantastisch

Score uit 9 reviews


 • 8Hanneke04-09-2019

  Super

  Vanaf het bezoekerscentrum p1 is het ongeveer 1,8 km lopen voor je bij de brug komt. Dit is vanaf het bezoekerscentum rechts en eerste weg links, gaat over in een voetgangersweg van asfalt, hou je van avontuur er loopt ook een pad door de bossen, dit is een pad met obstakels, boomwortels en bruggetjes. De brug is bij wind behoorlijk wiebeling. Maar wel erg leuk. Er zijn geen toiletten bij de brug. Op de dag dat wij er waren, was er wel iets te kopen van drinken. Mocht p1 vol zijn dan zijn er nog meer parkeer gelegenheden. Parkeergelegenheid 1 heeft een bezoekerscentrum. Waar info te verkrijgen is en souveniers. Parkeren kost geld, maar de brug is gratis.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2019

 • 9Esther van M23-06-2019

  Echt een aanrader!

  Superleuke hangbrug hoog boven de grond, prachtige wandeling door het bos en weer onder de brug door gemaakt. Toen wij er waren was het niet heel erg druk, ideaal. Drie kwartiertjes tijden vanaf Cochem.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in september 2018

 • 9hvdvoorde23-09-2017

  indrukwekkend

  Een geweldige ervaring om hier overheen te lopen. Jammer van de vele windmolens in de omgeving anders zou je jezelf in de rimboe wanen.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in september 2017

 • 8Conny01-09-2017

  spectaculair lange brug

  De Geierlay Hangselbrucke is spectaculair lang, 360 meter, en hangt 100 meter boven de kloof wat je een goed uitzicht geeft op de boomtoppen onder je. De brug is in 2015 geopend en heel stabiel. Je kunt er op verschillende manieren komen, tijdens een mooie wandelroute door de omgeving of via een 1,5km lange weg over een hoogvlakte vanuit Morsdorf die geschikt is voor iedereen. Die route is wat saai maar de beloning is daarna groot bij de brug!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in augustus 2017

 • 9haka100122-09-2016

  Indrukwekkend

  Best wel een indrukwekkende brug. Voor mensen met hoogtevrees geen aanrader.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2016

 • 9Henk Baas30-06-2016

  De moeite waard

  De hangbrug is indrukwekkend lang en beweegt net genoeg om jet het gevoel van een hangbrug te geven. En bovendien gelegen in een prachtig wandelgebied, bijv. naar de indeukwekkende burchtruïne "Balduins Eck".

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2016

 • 8Bónácz Enikő04-04-2016

  Egyszerre lenyűgöző és félelmetes!

  A parkolási lehetőség lehetne jobb is,csak egy bizonyos pontig lehet autóval menni azután pedig gyalog vagy kerékpárral . Mörsdorf felől közel 2,5 km,Sosberg felől kevesebb,mint 1,5km a gyalogút a hídig. A látvány pedig káprázatos.Egyszerre lenyűgöző és félelmetes a hídon való átkelés! 2015.október elején az átadás másnapján és pár héttel később újra ellátogattunk :)

  Rapporteren

  januari 2016

 • 9Hans13-12-2015

  Een aanrader voor iedereen !

  Deze locatie is echt een aanrader voor ieder; zelfs voor hen die het niet zo hebben met hangbruggen. de brug is wel lang, maar bijzonder stabiel. De mooie rondwandeling ( +/- 6 Km) start aan het bezoekerscentrum; de parking is wel betalend (2 euro voor de ganse dag). Maar het voordeel is dat je steeds in het centrum het propere sanitair kan gebruiken en je nadien eventueel omkleden. tevens is er een "restaurant" waar er eenvoudige maar lekkere en eerlijk geprijsde gerechten en dranken worden geserveerd in een aangenaam kader met vlotte bediening! Hier kom ik zeker terug. Ook zijn er van hieruit grotere wandelingen mogelijk.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in december 2015

 • 9Henri17-11-2015

  Voor de durvers

  Een geweldig bouwwerk zelfs buiten het seizoen druk bezocht ook een mooie streek om wandelingen te doen Je moet het gezien hebben.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in november 2015