Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Tips

6 tips over Hotel Mercure Koblenz


 • monicaplomp, 03-08-2012 Rapporteren

  Als je in Koblenz bent doe dan een Segway tour je ziet alle hoogtepunten in 1,5 uur en is het geld meer dan waard. Ook eten bij het kasteel op de berg is zeker een aanrader.


 • Martha Herinckx, 08-02-2009 Rapporteren

  Heel rustig en goed hotel.Op wandelafstand van de oude stad.


 • C.C., 09-07-2012 Rapporteren

  Zoek je een slaapgelegenheid, boek dan hier. Het hotel is gunstig gelegen en heel wat mooie dingen kan je lopend bereiken. Een vaartochtje op de Rijn is aan te raden, maar vraag wel van te voren waar men heen vaart. Sommigen varen een zij arm van de Rijn in.


 • M.Hofer-Kneefel, 12-06-2014 Rapporteren

  Houdt rekening met hoge parkeertarieven.


 • Benieuwd naar de prijzen?

  We hebben een aantal aanbieders voor Mercure Koblenz voor je op een rij gezet:

  1
  Booking.com
  Booking.com
  2
  trivago
  trivago
  3
  Expedia.nl
  Expedia.nl

 • Ronald, 11-05-2009 Rapporteren

  Pas op met vooruit betalen: in april via de website een boeking gedaan bij mercure in koblenz. Deze moest vooraf worden voldaan met een credit kaart. Helaas is mijn vrouw één dag voor de reis ziek geworden en opgenomen in een ziekenhuis. Nu wil het hotel op geen enkele wijze meewerken aan annuleren en terugboeken van het bedrag. Aangezien het ook mogelijk is om te reserveren via de telefoon is dit wellicht een betere optie aangezien er dan niets vooraf betaald hoeft te worden.


 • C.W van Raaij, 05-06-2015 Rapporteren

  Je kan kiezen voor een kamer aan de slot kant of de rustige kant aan de achter zijde. Uitstapje met de kabbelbaan over de Rijn naar het slot boven op de berg is zeer de moeite waard.

Advertentie
Advertentie