Waldferienpark Gerolstein
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiepark Ga naar accommodatieLandal Mont Royal
VakantieparkPrachtig gelegen Ga naar accommodatieFerienpark Eifellux
VakantieparkGoede prijs/kwaliteit Ga naar accommodatieEurostrand Moseltal
VakantieparkGoede prijs/kwaliteit
- Mijnis en Mariska06-10-2021
Top park
Het was een super mooi huisje , erg schoon , goed onderhouden , fijne en zeer schone bedden. In het huisje was alles aanwezig wat men nodig heeft. Ook brede keus aan tv zenders ook nederlandse zenders wat erg fijn is. Het park ligt erg mooi en rustig. Goed eten in het restaurant en veel keus . De eigenaren zijn zeer vriendelijk en meedenkend , staan je altijd netjes te woord . Al met al een top locatie waar je tot rust kunt komen en ook veel dingen kunt ondernemen. "Aanrader"....van ons krijgen ze een dikke 10
- Peter27-09-2021
Mooi, maar.......
Mooie omgeving, mooi park. Bungalow: let op welke je wil. De ene prachtig mooi, de andere echt toe aan onderhoud/modernisering. Nr 41 was echt aan beide toe. Oud bankstel, matige keuken, matige bedden, overal verlengsnoer, kabel voor tv, matige badkamer met een bad, geen douche(!!). Donker huisje, weinig zon. Wel alles aanwezig, maar oud. Ook internet en Nederlandse tv.vraag bij boeking naar al genoemde zaken. Receptie/restaurant mooi maar geen sfeer. Geen terras aanwezig. Alleen in weekend extra bar open. Kinderboerderij is nep, kunstdieren en een echte ezel. Speeltuin is redelijk Zwembad klein, simpel, maar voldoende. Voor ons geen tweede keer.
- Anke Smits12-09-2021
Kei Skôn
Het was een fantastisch weekend. Mede dank voor de meedenkende Rogier. Mooie herinneringen gemaakt. Goede keuken, mooie ligging, zeer nette sanitairgebouw. Mooi uitzicht op de camperplekken. In een woord Top!! Laurens Doreen Ronny Anke
- Henrike11-08-2020
Mooie plek, maar huisje slecht
De locatie is prachtig, alleen zijn de huisjes, wij verbleven er in één voor 6 personen, zeer gedateerd. De matrassen liggen verschrikkelijk, spiralen zijn te voelen. De speeltuin met springkussens zijn leuk, alleen snap ik de dierenweide niet. Je kan er niet op en er wordt weinig omgekeken naar de ezel en andere diertje die daar staan. Het springkussen is wel eng moet ik zeggen, heb de kinderen vaak moeten zeggen dat ze niet over de rand moesten kijken omdat er 4 meter lager een harde stenen ondergrond is. De eigenaren zijn niet heel erg vriendelijk, geen hartelijk welkom. Ik had een aantal vragen, maar dat was al te veel. Verder wel een goede week gehad.
- Nellie en Vincent02-08-2020
Fantastisch
Schitterende accomodatie met een geweldig uitzicht ! Uitstekend restaurant en gezellige bar. Uitermate geschikt voor kleinere kinderen met speeltuin, dieren om te aaien, springkussen en div. speelmogelijkheden. Heel vriendelijke eigenaren en personeel.
- Peter & Katrijn30-12-2019
Super !
Prachtig gelegen, propere en ruime staplaatsen voor campers en caravans, degelijk sanitair. Daarbovenop vriendelijke uitbaters en personeel, lekker eten aan schappelijke prijzen, gezellige bar/restaurant. Kortom, wij komen terug!
- Klaas Klein15-10-2019
Dichtbij maar een prachtige vakantie-ervaring.
Een heel mooi park in een prachtige, natuurlijke omgeving met uitstekende wandelmogelijkheden en heel veel leuke dingen te doen. We komen hier elk jaar een paar keer op werkweek met onze praktijkschool. We doen dan onderhoud op het park in ruil voor overnachting en avondeten. Een geweldige ervaring voor onze leerlingen en we zijn daar Esther en Roger, die zich heel erg voor deze week inzetten, heel dankbaar voor. Veel leerlingen hebben hier zo'n geweldige ervaring dat ze er in hun eigen vakantie terugkomen. In elk geval balen ze allemaal dat ze weer naar huis moeten. Het is een mooi park in een prachtige omgeving waar veel te doen is (natuurpark, kratermeren, wandelingen, grotten enz. enz. )
Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein info
- SportschoolNiet beschikbaar
- BasketbalBeschikbaar (1)
- MinigolfBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Zonnestudio en/of solariumBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Adresgegevens200 Hillenseifen 200, D-54568