Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Naturwildpark Hermbachtal

8.3Fantastisch

Score uit 6 reviews


 • 9Peeters15-07-2017

  Erg leuk en mooi

  Ik verwachte er niet al te veel van omdat de inkomprijs niet erg hoog was. Maar toen ik binnenging vielen mijn ogen open. De meeste dieren: varkens, bambi's, sommige geitjes lopen vrij rond. Bovendien hebben de dieren erg veel ruimte. Het lijkt alsof je vrij in de natuur kudde dieren tegenkomt. Bovendien mag je de dieren strelen. Geweldig voor de kinderen. Onze kindjes hadden bijvoorbeeld nog nooit een varken aangeraakt.. en hier konden ze volop strelen Bovendien zijn de meeste dieren erg tam. en komen ze zelf af. Er was zelfs een varkentje dat op zijn rug ging liggen om gestreeld te worden! Aanrader: koop zakjes met eten, dan komen er nog meer dieren op je af. Het park is wel wat ouderwets, maar dit stoorde ons helemaal niet! De roofvogelshow was kort, maar wel erg mooi, zeker doen! Erg groot is het park wel niet, op 3 u waren we volledig rond, maar met kleine kinderen is dit voldoende. Wij gaan eens terug...

  Rapporteren

  juli 2017

 • 8Helen26-04-2017

  Mooi nauurpark

  Het is een mooi natuurpark waar herten en hangbuikzwijntjes los lopen. Ook zijn hier tal van andere dieren te zien. Het park is groot en ruim. Er is een leuke speeltuin voor de kinderen. Voor 1 euro koop je een zakje voer voor de hertjes. Sommigen eten voorzichtig uit de hand. Het restaurantje en de toiletten zijn echter niet erg fris.

  Rapporteren

  april 2017

 • 8Magda Reibel12-12-2016

  Bijzonder leuk park, waar je tussen de herten en zwijnen doorloopt, wij waren met 6 volwassenen, maar het is zeker een aanrader met kinderen, en leuke bijzonderheid de hond mag mee, mits goed aangelijnd.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in januari 2006

 • 9Gerda11-05-2015

  Prachtig!

  Dieren in een omgeving zoals het hoort te zijn.

  Rapporteren

  april 2015

 • 8Marieke28-01-2014

  mooi wild dieren park

  Je kan dan een grote of korte wandeling maken langs de dieren, heel mooi!

  Rapporteren

  juli 2012

 • 8H.Pieterson16-10-2013

  Prachtig om door te wandelen!

  Een wandeling van 1,8 km door een prachtig wildpark met veel herten, wasberen, geiten, etc...

  Rapporteren

  oktober 2013