9.5FenomenaalScore uit 4 reviews

9.5FenomenaalScore uit 4 reviews

Ruimte

Uitstekend appartement
Door Chris Timmer op 27-12-2013

Wij verbleven met ander echtpaar in appartement Moselschleife. Uitstekend en ruim appartement met mooie inrichting. Twee slaapkamers en twee badkamers. Ideaal. Vriendelijke gastvrouw. Enig minpuntje : 1 slaapkamer beschikt niet over raam en is dmv een gordijn gescheiden van woongedeelte. Verder alles o.k. Wij verbleven er in de Advendsperiode. Kerttmarkt in Cochem viel zwaar tegen. Bernkastel was leuker maar wij begrijpen niet dat deze markt volgens Zoover als de mooiste van Duitsland werd benoemd. Kerstmarkt Trier was top. Hoe zomers het appartement zou bevallen is door ons moeilijk te beoordelen. Zouden zelf biien dit compex voor andere app.kiezen ivm balkon en meer privacy.

geweldig fijn en modern appartement
Door cvanitem op 29-09-2013

mooi en centraal gelegen in het dorpje ernst maar vier kilometers van het bruisende cochem. de uitbaters zijn zeer hulpvaardig en klant vriendelijk. zeer goede prijs/kwaliteitverhouding geen restaurant maar wel een broodjesservice spiksplinter nieuwe kamers en grote flatscreen smart televisie,en een jacuzzi op de slaapkamer. een douche en een volledig ingerichte keuken.

Mooie appartementen.
Door Ludo Grauls op 04-11-2008

In een heel oud maar gerenoveerd gebouw. Mooie appartementen, ruime parking, vriendelijke uitbaters. Broodjesservice. Kompleet uitgeruste keuken en een mooi balkon. Vlakbij Moezel in een rustige straat. Startpunt voor fiets en wandeltochten. In ernst zijn een paar adresjes om lekker te eten en een stuk taart met koffie. Je hebt je vrijheid en hangt niet af van uren zoals in een hotel. Een aanrader.

Gästehaus Winneburger Hof

Toplocatie, aanrader
Door Ludo Grauls op 24-10-2008
Gereisd met familie

Mooi zeer oud gebouw, maar prachtig gerenoveerd. leuke appartementen, vriendelijke uitbaatster. broodjesservice en alle comfort in de keuken en het appartement. Prachtige wandelingen naar Beilstein, Valwig of Bruttig Fankel. Voldoende leuke restaurants en café's. Kortbij Cochem, ook openbaar vervoer. Vlakbij de wijngaarden, ook heel wat plaatsen waar je wijn kan proeven en kopen. Aanrader.