Altes Pfarrhaus

We hebben de beste aanbieders voor Altes Pfarrhaus voor je op een rij gezet:
Altes Pfarrhaus
Wij hebben gebruik gemaakt van het geheel zelfstandige huisje, dit huisje ligt achter het hotel. Voordeel is dat je je eigen gang kan gaan, toch nog een leuk zitje hebt voor het huis om buiten te zitten, en hoewel het midden in Ernst ligt heel rustig is, genoten van de natuur en de vele vogelgeluiden. Het huisje is van oorsprong een vakwerkhuisje en heeft gelukkig nog leuke details, maar is ook op een mooie wijze gemoderniseerd, luxe keuken, 2 badkamers, fijne slaapkamers. Gratis wifi met goed bereik.
Fietsen huren om de hoek zit een fietsenverhuurbedrijf, wandelen kan vanuit Ernst heel goed, wijn proeven kan overal en is erg leuk. Bij het hotel kan je ook goed eten en fijn buiten zitten. Op 5 km van Cochem, boodschappen, supermarktjes genoeg.
Bedenk ook eens dat alle schoonmaakmiddelen, schoonheidsproducten stukken goedkoper zijn in Duitsland dus een voorraadje meenemen loont.
zeer goed menu, lijk wel een sterre kok. zeer schone kamers,zeer billekke prijzen voor kamers als menu,s. aanrader.
Wij hebben genoten van een (jammergenoeg) kort verblijf in Hotel Altes Pfarnhaus. Vriendelijke ontvangst door de Nederlands eigenaren, zeer luxe en mooie kamers en voor de jarige job een champagne ontbijt met een leuk versierde ontbijttafel! Buiten een ruim terras met loungeterras met uitzicht over de Moezel. De motors veilig in de garage. Alles prima verzorgd. Hier komen we zeker nog eens terug!

Altes Pfarrhaus
klein hotel,waarin huiselijkheid een troef is;lekker en uitgebreid ontbijt;uitzicht op moezel en wijngaarden;op 5' van cochem;mooie wandelingen te doen(stevig schoeisel meenemen en veel water);veel info te verkrijgen bij uitbaatster.
We hebben er een weekend doorgebracht. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen. De kamers waren zeer goed en we hadden uitzicht op de moezel. Het ontbijt was erg goed. We hebben er heerlijke dagen doorgebracht. Een aanrader!!!!!
Het complex
Totaal aantal kamers | 63 |