We hebben de beste aanbieders voor Lange voor je op een rij gezet:
Pension info
Voor de 10de keer met vrienden kamers 3 en 4, en jawel hoor gewoon weer geboekt voor volgend jaar. Elk jaar weer super ontvangst, heerlijk ontbijt. Kamer is super schoon. Werden dit jaar verrasr met speciaal bier, wijn en een oorkonde, ook daar wordt dus aan gedacht door deze twee lieve mensen. Moet natuurlijk niet alles vertellen want anders kunnen we zelf straks geen kamer meer boeken. Voor ons elk jaar weer een geslaagd uitje tijdens federweisser feest.
een mooie sfeervol verzorgde kamer in een pension dat gerund wordt door fantastische lieve mensen met een lekker ontbijt. Voor ons is dit een plek om "thuis" te komen.
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Kamers zijn proper en van alle gemakken voorzien. Heerlijk ontbijt.

Lange
Geweldig pension, mooie woon/slaapkamer en ruime badkamer. Alles zeer schoon. Er is een eigen parkeerplaats voorhanden. Uitgebreid ontbijtbuffet. De eigenaren zijn super vriendelijk, niets is hun teveel. Geven je ook tips voor een dagje uit. Wij gaan zeker nog eens terug.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |