9.2FenomenaalScore uit 6 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Sportfaciliteiten

Anita's Ferienwohnungen

9.2FenomenaalScore uit 6 reviews

Geweldig relaxplek met mooi uitzicht.
Door Helga op 09-04-2014

Alles wat we al gelezen hadden klopte. Mooi, heel netjes, zeer vriendelijke mensen, geweldig uitzicht over de moezel, de bergen en het kasteel, heerlijke sauna, mooie tuin, fijne bedden, mooie nette badkamer, wifi aanwezig enz enz. Slechts 5 min lopen van de bakker en een supermarkt, en ongeveer een kwartier lopen van het stadje, maar dat vonden wij juist wel een mooie wandeling. wij zitten liever niet midden in het centrum dus vonden dit ideaal. Het enigste wat misschien een minpuntje zou kunnen zijn is dat er geen NL zenders op tv te vinden zijn. Maar verder echt heerlijk genoten !!!

Prachtig uitzicht
Door Yvonne op 25-06-2011

Keurige moderne vakantiewoning in rustig huis in dorpje vlakbij Cochem. Het uitzicht op Cochem, de burcht en de Moezel is fantastisch. Helaas ligt het balkon aan de andere kant van het huis en kijk je vandaar uit op de straat. Het huis staat hoger op de heuvel zodat het een klim is om van de winkel en de restaurants terug te komen naar het huis, behalve als je met de auto gaat natuurlijk. Omgeving is lekker rustig. De slaapkamer is ruim, maar de woonkamer is aan de krappe kant. Wij sliepen in woning Mosella.

SUPER !!!!!!
Door Fam. Hart ( Holland ) op 02-06-2011

Wij komen zeker terug ! Een gastvrij en vriendelijk echtpaar .Een appartement wat zeer schoon en enorm verzorgd is.Precies zoals de foto 's op de site weergeven. Van alle gemakken voorzien ! Een luxe douche cabine , vaatwasser , oven. etc. etc. Wij hadden type Moselle ( met balkon ) Een absolute aanrader. Vanaf het woongedeelte hadden we een schitterend uitzicht op de Moezel , Cochem en de Reichs Burg. Aan de andere kant een mooi balkon met luxe stoelen , kortom GENIETEN ! Met vr. gr. Fam. Hart uit Huizen ( Holland )

Anita's Ferienwohnungen

mooi streek
Door Kees op 28-11-2010

Hiervan kan je de hele moezel bezichtegen met z,n vele kastelen en mooie steden Vergeet je tomtom en rij lanfs de moezel schittrend en lekkere Riesling

Prachtig!
Door De Smedt Jos op 08-06-2009

De woning is zeer praktisch ingericht en biedt veel comfort.Elke ruimte wordt hierin maximaal benut.Ook de ligging is zeer goed en biedt tevens heel wat mogelijkheden tot ontspanning.Wat me erg bij is gebleven is de zeer vriendelijke en behulpzame service.Een echte aanrader!

Door Annette op 16-05-2008

Het is gewoon een schitterend vakantieverblijf. Heerlijk rustig gelegen aan een doodlopende weg en een prachtig uitzicht op de Moezel en op Cochem.

Huisdieren

Wlan internet