Fabry im Hof

We hebben de beste aanbieders voor Fabry im Hof voor je op een rij gezet:
Fabry im Hof
we komen hier al ruim 7 jaar, zeer nette appartementen alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zeer netjes en schoon alleen jammer dat er dit jaar een familie de hele verdieping boven ons had afgehuurd. Het lawaai en geschreeuw was niet om uit te houden, de kinderen gebruikten de brandtrap om naar beneden te gaan en dit geeft ontzettend veel lawaai maar ook maakten ze inbreuk op onze privacy doordat ze iedere keer naar binnen gluurden bij ons bij het gebruiken van de brandtrap.Deze familie uit de omgeving van heft blijkbaar nog nooit van opvoeden gehoord.
Mooi en ruim appartement, zeer schoon. Enig minpuntje dat het wel gehorig is, zeker als er een gezin met kleine kinderen boven je verblijven. Mevr Fabrys is zeer aardig en behulpzaam. Erg mooie omgeving.
Wij hadden een 3- kamer appartement. Lekker ruim en compleet. Wel wat verouderd, behalve de keuken en bedden. Schoon. Appartement is wel gehorig. Fijn groot balkon. Genoeg handdoeken, dus die hoef je niet mee te nemen. In Bollendorf niet heel veel te beleven. Veel leegstand. Tegenover Fabrys wordt een groot appartementcomplex gebouwd. Daar zijn ze al enkele jaren mee bezig. Bouwvakkers beginnen daar al rond 7.00 u. Dus daar is wel wat geluidshinder van helaas.

Fabry im Hof
Heel aangenaam verrast van de ruimte en inrichting van onze iets ruimere kamer voor 2 personen. Compleet met ligbedjes en zit hoek op een ruim balkon. Goed in gerichte keuken met magnetron en vaat wasser Goede bedden en 2 banken ,zithoek met 4 stoelen nieuwe badkamer met douche
Wij komen hier al jaren en we hebben weer een geweldige week gehad! Alles was wederom goed voor mekaar. Het ontvangst en het appartement waren erg netjes! Echt een aanrader!
Ontvangst uiterst vriendelijk. Appartement was zeer ruim en zeer compleet uitgevoerd, tot aan een vaatwasser toe. Zelfs een paraplu en een boodschappentas waren aanwezig. Heerlijke bedden. Bakkerij en supermarkt(je) liggen om de hoek evenals een fijn restaurant.
Binnen een afstand van 45 minuten liggen plaatsen als Echternach, Luxemburg, Vianden, Trier, Bitburg etc.
Helaas werd op enige tientallen meters een bouwplaats uitgegraven, waar men om 7 uur 's-ochtends al met zware machines en vrachtwagens in de weer was. Door het raam en rolluik dicht te houden werd het geluid dusdanig gedempt dat je er wel doorheen kon slapen.
Huisdieren | Beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |