Tijdelijk geen boekingskosten

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Een knus verblijf op Camping Bleialf in Duitsland. Haal elke ochtend vers brood bij de bakker en zoek overdag verkoeling bij het kleine zwembad of het riviertje achter de camping. De kinderen worden goed vermaakt door het enthousiaste animatieteam. Het gebied bezit veel wandel- en fiets opties. Of m...

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Bleialf

6.8VoldoendeScore uit 297 reviews

Geweldige rustige vakantie
Door Thijs van de Schoot op 06-04-2021

Op aandringen van mijn broer, en oom (was een paar dagen bij hun op bezoek) afgereisd naar Duitsland om hun caravan over te nemen toen zij naar huis gingen. Geweldige vakantie gehad daar; mooie, rustige camping met hele ruime plaatsen. De campingeigenaresse en haar zoon zijn erg aardige mensen die altijd voor je klaar staan mocht dat nodig zijn. Sanitair was altijd tip top in orde. Het was mijn oom ook zo goed bevallen dat hij weer terug was gekomen en ons ook nog een paar dagen opgezocht heeft. Ook onze kinderen hebben zich prima vermaakt en werden als kleine prins en prinses behandeld.

Vergane glorie
Door ER op 18-08-2020

Een aantal jaar geleden hebben we hier een stacaravan gehuurd. Toen was de stacaravan niet geweldig, maar het restaurant bij de camping was geweldig. Daarom dit jaar weer naar deze camping, maar nu met de eigen caravan. Wat schetst onze verbazing? Restaurant is dicht. Op mijn vraag bij de receptie of het allang dicht is, krijg ik alleen een kortaf antwoord dat het niet open is. Nee, dat hadden wij al gezien. We krijgen een plek toegewezen, na de vraag of we hadden gereserveerd (nee dus) vlak bij het zwembad en op verder overigens redelijk lege camping. Toiletten zijn niet allemaal open, niet schoon en douchen wil je er ook niet. De stacaravans (voor de verhuur) zijn inmiddels verdwenen en daar is niks voor in de plaats gekomen. Lege plekken met snoeren uit de grond. Eten kun je goed bij de Schwarzer Mann! (de eigenaar had voorheen ook het restaurant op de camping) Bijzonder in tijden van corona een overvol zwembad.

Thuis komen en ontspannen!
Door Rob op 13-05-2020

Een geweldige kleine camping. Als je aankomt voel je de rust en begint je vakantie! Zeer mooie omgeving en zeer vriendelijke eigenaren. Als jij gewoon normaal doet dan helpen zij jou ook met alles en is niks te gek! Restaurantje in dorpje is super, voor weinig heerlijk eten! Dat je geen bereik hebt met je telefoon, is even wennen maar ook heerlijk ontspannen! Komen er graag, kunnen al niet wachten deze zomer! Snap de mensen niet die zo zeuren over een vuilniszak van een euro, dat zijn daar de regels. Accepteer en geniet!

overweldigende rust en aardig ontvangst
Door Vincent op 21-06-2019

We zouden op doorgang naar Zuid- Frankrijk een nachtje hier blijven. Het zijn er 2 geworden. De hartelijkheid van de eigenaresse( Vlaams - Frans en Duits) is bijna thuiskomen Ze ontvangt je zeer fijn en verteld graag over haar camping. Na afscheid te hebben genomen van vakantie organisaties maken ze een frisse start. Er wordt keihard gewerkt en het is zeker de moeite waard om hier te verblijven. Bakker en Supermarkt om de hoek, ruime plaatsen en zeer gemoedelijke sfeer in de prachtige natuur om geweldig tot rust te komen Wij komen zeker terug. 🇳🇱 👍

geweldig
Door frank op 19-04-2019

bij aan komst werden we goed geholpen zeer vriendelijk personeel gezellige camping in de omgeving zijn goede restaurands werd ook goed en vriendelijk geholpen toen mijn zoontje van 9 zijn luier voor de nacht het door gelekt en dat kon gebeuren zeiden ze zeker een aanrader om eens heen te gaan voor een weekje

Beperkte openingstijden zwembad!
Door annelies op 10-09-2018

Bijzonder dat niemand het heeft over de openingstijden van het zwembad! Open van 13.00-18.00. Dat vond ik behoorlijk storend, vooral als het 37 graden is. Te heet om te wandelen, te heet om mooie stad te bekijken. Ook veel chloor dat het op de keel sloeg. Kleine riviertje achter de camping zou meer gepromoot kunnen worden; kwamen we pas later achter. Lekker koel. Verder stond de stacaravan in een vrij open straatje, tegenover elkaar. WEinig privacy, maar uiteindelijk is dat ook wel weer gezellig (moet je wel van houden). Verder zijn de activiteiten/steden best ver rijden. Fietsen zijn helaas niet meer te huur (terwijl er prachtige fietspaden lopen op oude spoorbaan) en ook voor een treinstation moet je 40 minuten rijden. Jammer. Klein plaatsje waar je leuke en lekkere restaurantjes hebt. NIet op de camping gegeten.

Bleialf info

• TVNiet beschikbaar
  • WasmachineBeschikbaar
  • Centrale verwarmingNiet beschikbaar
  • KluisNiet beschikbaar

• Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • TennisNiet beschikbaar
  • SaunaNiet beschikbaar