MoezelCamping Bernkastel (Mosel)

We hebben de beste aanbieders voor MoezelCamping Bernkastel (Mosel) voor je op een rij gezet:
Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Ruime plekken voor de tent of caravan bij Camping Schenk in Wehlen. Een eenvoudige camping met de nodige faciliteiten als een zwembad en schoon sanitair. Vooral geschikt voor rustzoekers en actieve vakantiegangers. Fiets bijvoorbeeld langs de Moezel of bezoek een van de plaatsen in de omgeving zoals...
MoezelCamping Bernkastel (Mosel)
Wij zijn echt enthousiast over deze camping! Supervriendelijke ontvangst. Mooie ligging op slechts 3 km fietsen naar het gezellige centrum van Bernkastel. Supermarkt is dichtbij. Broodjes service voor ontbijt te bestellen voor 18 uur. Prachtig sanitair gebouw welke ook brandschoon is! Je moet wel douche slippers extra meenemen of met blote voeten onder de douche. Het was wel erg jammer dat het zwembad al gesloten was, terwijl het toch 30C was en de camping was vol. Toch was er een plateau met trap om de Moezel in te gaan voor verkoeling. De eigenaar kan ook met zijn Jeep je caravan op de plaats zetten als je dat wilt. Er is een auto te huur van de camping voor mensen die met camper zijn en er toch even uit willen met de auto. Wij zijn met bus 555 en aanhanger naar Daun gereden, een geweldige route terug gefietst ! Eigenaar heeft dit voor ons willen reserveren. Deze camping is dus echt een aanrader!
Bernkastel Kues. Prima camping aan de Moezel, met een prachtig sanitair gebouw en een zwembadje. Langs de Moezel wandelend naar het dorp. De kampeerplaatsen zijn ruim.
Wat een geweldig fijne camping die gerund wordt door een hard werkend gezin dat ook altijd klaar staat voor zijn gasten , we hebben hier 10 mooie dagen gehad ..met een super schoon sanitair dat echt goed en vaak werd schoongemaakt, verse broodjes, mooie fietsroute langs de moezel , echt een aanrader !!

MoezelCamping Bernkastel (Mosel)
Wat een prachtige camping, vriendelijke camping eigenaar, heel behulpzaam. De douches zijn top en de toiletten super schoon. De plek bij de hertjes was geweldig, wat een uitzicht. En beneden op de camping zit je zo op het fietspad, met prachtige routes. 1 heel klein puntje, de WIFI zou wat sterker mogen, maar voor de rest een echte aanrader.
Mooie camping met zonnige en schaduwplaatsen. Service aan de receptie is heel goed. Zeer mooi en zeer schoon sanitair. De douches zijn helaas na 22.00 uur gesloten. En tussen 13 en 15 uur is de receptie gesloten, dat is logisch, maar dan is de slagboom ook gesloten voor in- en uitgaand auto's etc.
We kijken positief op dit verblijf terug!
gewoon top.mooie vernieuwde plaatsen op de halve camping.overzichtelijke en vernieuwde genummerde plaatsen met goede stroom en watertappunten.automatisch chemieapparaat.nieuwe sanitairblok en verzorgd zwembad en nog vele werken in voorbereiding.Reimund&Sabine doen alles voor u,broodjes,een kloosterbiertje,goede wijn,goede tips voor wandelen,fietsen,restaurant,uitstapjes,niets is hun teveel.zeer vriendelijk.wat hebben ze op 1,5 jaar al een mooi project afgelegd.indien ik 6 kon geven kregen ze deze van ons. Reimund&Sabine bedankt voor een mooi verblijf op u camping en tot binnenkort, Groetjes Rudi&Lieve Bijnens
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |