Winterberg
We hebben de beste aanbieders voor Winterberg voor je op een rij gezet:
Hofparken Wiltershaar
Vakantiepark- € 377
p.p. vanaf*
Dormio Resort Eifeler Tor
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Eifelpark Kronenburger See
Vakantiepark
De ligging
Adresgegevens | Fichtenweg 28-32, D-59955 |
Winterberg
Het park was top, wat ons na een ons laatste bezoek 10 jaar geleden erg tegenviel was de plaats Winterberg, overal betaald parkeren, slecht winkelbestand, erg stil in het centrum, stiekem snelheidscontrole bij de supermarkten (30km p/u), alles erg prijzig, veel gericht op jonge mensen (mountainbiken), wij 65 plussers hebben hier niets meer te zoeken
Landal Winterberg is ons goed bevallen daar is niets op aan te merken, wat wel voor onze leeftijd categorie (65+) achteruit gegaan was is de plaats Winterberg, tegenwoordig erg gericht op jonge mensen, het winkelbestand is sterk achteruit gegaan, overal wordt parkeergeld gevraagd, stiekem bij de supermarkten een snelheidsmeter (flitser), het winkelen is duur, veel te rustig in het eens zo gezellige centrum, dit alles vergeleken met 5 jaar geleden, voor ons dus geen herhaling meer.
We hebben drie nachten doorgebracht in een studio. De slaapbank was compleet doorgelegen. Door de legplanken uit de kledingkast er onder te schuiven hebben we het geprobeerd op te lossen. Door de late aankomst lag onze sleutel klaar in een buitenbus met code, dit was bijna niet te vinden. Op het balkon zeer ongemakkelijke onverstelbare stoelen. Communicatie verliep slecht, tot twee maal toe klopte huurbedrag niet, waardoor er terplekke bij betaald moest worden! Op de receptie meestal onbemand. WiFi werkte niet goed. De studio was overigens keurig proper. Na ons vertrek op 2 augustus '18, zou onze borg van € 100,- binnen vijf werkdagen weer op onze rekening staan, wat dus niet het geval was. Hier hebben we twee keer over gebeld, waarop ze beweerden tot twee maal toe het te hebben overgemaakt. Helaas bleek dit een leugen te zijn de borg is 42 dagen later, op 14 september pas ontvangen!! Voor ons nooit geen Vakantiepark Winterberg meer!
Winterberg
Prima appartement. Het zag er keurig netjes uit en was gunstig gelegen t o v de pistes. Netjes ontvangen bij de receptie. En ook parkeren ging prima op het privé parkeerterrein.
Mooi, schoon, netjes en modern ingericht. Dichtbij alle bezienswaardigheden. Nadelen waren er twee. Slechte communicatie. Bij aankomst was de receptie dicht en het telefoonnummer was niet bereikbaar. We stonden voor een dichte deur rond 16:00 uur op dinsdag. Op de website van de parkhouder zelf staan andere openingstijden dan op de deur bij de receptie! En ik heb geen informatie gekregen bij de bevestiging van mijn boeking over de werkwijze van de sleutelontvangst. Uiteindelijk heeft een buurvrouw met een code de kluis voor ons geopende met de sleutel erin! dat is toch raar. Waarom informeren ze mij niet vooraf over de stand van zaken. Dat was niet leuk. De WIFI-internet werkte voor geen meter. Tijdens mijn hele verblijf werkte hij niet. Ik heb diverse apparaten geprobeerd. Twee hele belangrijke aandachtspunten dus. De rest was prima.