Winterberg
- Waardering
Bed & Breakfast info
- Draadloos internet
We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast Winterberg voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastGoed eten Ga naar accommodatieBed & Breakfast
Bed & BreakfastZeer schoon Ga naar accommodatieAm Knittenberg
Bed & BreakfastZeer schoon Ga naar accommodatieHerenhuis Elten
Bed & BreakfastZeer goede service
- Pascal17-09-2019
Gastvrij, comfortabel genieten
We hebben samen een aantal dagen mogen verblijven bij Harry en Marleen. Het was een topverblijf! Prima locatie, op een paar honderd meter van het centrum van Winterberg dus je loopt er zo naar toe. De kamer was ruim en erg schoon en netjes, de badkamer van alles wat nodig was voorzien en een lekkere douche met goed warm water. Wifi was ook goed, geen enkel probleem met snelheid, wat soms toch bij andere locaties wel een probleem kan zijn. Het ontbijt was ruim voldoende, broodjes, beleg, fruit, yoghurt en een eitje, en als je geluk hebt zie je ‘s morgens meteen al eekhoorns door de bomen springen. De gastvrijheid van Harry en Marleen was top! Met ook nog een heerlijke dinertip om bij de Alm Stub’n het verrassingsmenu te proberen, wat in zeer goede aarde viel.
De omgeving van Winterberg krijg je er natuurlijk gratis bij en die is schitterend om te fietsen en wandelen. Wij komen zeker terug bij een volgend bezoek aan Winterberg!
- Hetty05-08-2019
Prima
We hadden een grote kamer. Het zag eruit alsof wij de eerste gasten waren. Heel nieuw en schoon. Fijn dat er een eigen balkon bij zat. De ligging is erg gunstig. Je zit op loopafstand van het centrum, waar ook een mooie wandelroute start. Marleen en Harry dachten mee voor een goede wandelroute en we mochten ook nog de wandelkaart van hun meenemen. Het ontbijt was goed verzorgd. Op de gang staat een koelkast met drankjes. Je kunt zelf in een schrift bijhouden hoeveel je gedronken hebt en later afrekenen. Mooi dat het vertrouwen er is dat dit goed komt. En, je betaalt niet de hoofdprijs.
- Els en Harry Floor19-10-2018
Fantastisch
- Frans Peeters25-09-2017
B&B met de kwaliteit van een viersterren hotel!
De kamers van dit B& zijn erg netjes en heel schoon. Je waant je in een viersterrenhotel zo mooi en zo comfortabel. De badkamer en de douche zijn vooral super. Uitgebreid ontbijt waarbij de gastheer de koffie en de thee voor je inschenkt. En let op: sinaasappelsap van versgeperste sinaasappels bij het ontbijt! Vanuit het B&B kun je heerlijk wandelen in de prachtige omgeving. Hier gaan wij nog weleens terug naar toe!
- Miranda12-08-2017
fantastisch
het is een hele mooie bed and breakfast. De ligging is perfect, de kamer is heel schoon, en heel ruim. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, en er zijn geen tierlantijntjes in de kamer zodat je veel ruimte hebt om je eigen spullen kwijt te kunnen. Het ontbijt is heerlijk, de mensen zijn super vriendelijk en je hebt er heel veel privacy.
Bed & Breakfast Winterberg info
- AirconditioningNiet beschikbaar