Roompot Bergresort Winterberg
We hebben de beste aanbieders voor Roompot Bergresort Winterberg voor je op een rij gezet:
Roompot Residence Winterberg
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Jakobusstraße 2-6, D-59955 |
Roompot Bergresort Winterberg
De appartementen zijn schoon net..
Wel gehorig. Zeker als je buiten zit hoor je iedereen op de inpandige balkons. En de weg pal voor de deur.
Er is geen receptie. slecht bereikbaar Silvia wahle kan het werk niet aan.. en is totaal niet bereikbaar via telefoon.. Gastvrijheid??
We waren met twee personen een week in Winterberg we hadden opmaak service gereserveerd. Is voor vier personen gerekend echter deze bedden hebben we zelf op moeten maken.
Na onze vakantie bleek dat we de borg kwijt waren omdat er een stoel kapot zou zijn. ( zonder ons hierover te berichten)
We zijn beide 60+ tijdens ons verblijf is er niets kapot gegaan. Dit hebben we nooit eerder gehad.
Helaas borg niet retour. en Silvia heeft na meermaals bellen en mailen zonder contact te krijgen na drie weken terug gemaild dat we niets terug kregen er was schade aan n stoel. Verder niet meer bereikbaar geen foto geen enkel contact mogelijk. Roompot NL kan niet helpen!!!
Fijn appartement. Handige locatie om naar het centrum te lopen ( denk 10 minuten ) Achter het complex liep je zo de natuur in. Het appartement was keurig en kompleet uitgerust. Op het balkon was een loungebank waar je heerlijk uit de wind in de zon kon zitten. Achteraf hadden we de fietsen moeten meenemen gezien er ook mooie afsluitbare fietsenstallingen zijn. We hebben genoten !
Nou ik denk dat wij ergens anders zijn geweest want wat een teleurstelling zeg
€2400 betaald voor eens weekend met oudjaar in dit appartement
Aangekomen in een smerig hok
Bloed in dekbedden
Gaten in onderlakens
Poep aan muur en borstel vol
Matrassen zwaar doorgezakt
Kussens helemaal op en ik kan zo nog wel ff doorgaan
Niemand te bereiken daar dus wat konden we richting huis
Zaten we dan heel wat geld lichter niks in huis oudjaar te vier om dat de planning helemaal anders was
Via heerlijkehuisjes.nl geboekt. Die wilde ons afschepen met €50
Roompot heeft uiteindelijk €250 vergoed 10% van de som 🙈🙈.
Grote grote schande
Roompot Bergresort Winterberg
Heerlijke vakantie gehad, goede locatie, appartement is ruim, schoon, netjes, compleet ingericht, mooi uitzicht.
Prijs/kwaliteit geef ik een 6, omdat de WiFi-internetverbinding niet stabiel is.
Nabij het centrum gelegen appartement, mooie omgeving om echt tot rust te komen
Super mooi appartement. Veel ruimte en erg schoon. Rustige ligging, maar toch loop afstand van het centrum, 10 minuutjes lopen. Sauna aanwezig, eigen parkeerplek.
Heel gezellig pleintje in het dorp en je kan er heerlijk eten.
1 nadeel, wij zaten op de begane grond wat heerlijk was omdat je dan een klein tuintje hebt maar de andere die boven je zitten kijken zo naar beneden waardoor je niks van privacy hebt. Een kleine overkapping of zonneluifeltje was fijn geweest voor de privacy.
Wij hadden prachtig weer (28 graden) maar een hele kleine parasol dat was iets minder, waardoor je weinig schaduw had. Voor de rest was alles goed.