/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02720000-02729999%2FE2723662.jpg)
Postwiese
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F72a21db2-525c-444b-b3ea-5cef9235c266%2F9e020a3e-c630-479e-b80e-a060669d8856.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02970000-02979999%2FE2977931.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02970000-02979999%2FE2977940.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02970000-02979999%2FE2977941.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02970000-02979999%2FE2977921.jpg)
Postwiese
We hebben een fantastische ski week gehad in het appartement in Neuastenberg! Ook mede dankzij het weer. Het appartement is fantastisch en van alle gemakken voorzien. Pistes, skiverhuur, bakker en slager op loopafstand. Het gebied in Neuastenberg is klein maar voor beginners een absolute aanrader! Niet druk, kleinschalig en gemoedelijk. Voor de gevorderden raden we Winterberg zelf aan welke op 5 minuten rijden ligt. P5 of P3 om te parkeren en je zit in een mum van tijd op de pistes. We komen zeker weer terug!
Heerlijke dagen gehad, eerst stralende zon, lekker koud. Heerlijk gewandeld. Later bewolking, toen de omgeving gaan verkennen. Prachtige omgeving 🥰
We zijn hier met onze dochter van 18 en zoon van 15 jaar een week geweest. Een aantal jaar geleden hebben we onze eerste wintersportervaringen in Winterberg opgedaan, daar kenden we het van. Maar Winterberg en omgeving is ook in de zomer super mooi! Appartement is goed en van alle gemakken voorzien. Lekkere bedden en genoeg ruimte voor ons 4. Perfecte uitvalsbasis voor dagtochtjes in de omgeving. Racefietsen hadden we meegenomen. In de omgeving zijn diverse fietspaden welke ook voor de minder geoefende fietser goed te doen zijn. Daarnaast worden er ook veel e-mountainbikes verhuurd. In de kelderbox konden we onze fietsen veilig stallen.
Net terug van een aantal heerlijke dagen in Neuastenberg. Appartement is super! Netjes schoon, fijne bedden, parkeren voor de deur, mooi uitzicht, speelgoed voor kids ook aanwezig en een hele prettige locatie. Zes minuten rijden naar P3 waar je zo de piste op stapt in Winterberg. Top!
Het appartement heeft een mooie ligging met een prachtig uitzicht vanaf het balkon. Het is netjes en schoon en voorzien van alle gemakken. In de omgeving is veel te doen ook voor tieners/pubers leuke omgeving.
Het appartement is geweldig! Groot, schoon, prima gelegen, heel compleet ingericht. Echt een aanrader. Het skigebied is heel beperkt. Perfect voor beginners, maar koop je een liftpas voor 8 gebieden in de omgeving dan kan je lekker uit de voeten dicht bij Nederland. Voor ons korte verblijf een uitkomst.
- Appartement
Kloosterman
AppartementRursee Schilsbachtal - Naturnahe Auszeit am Rursee - Eifel-Ferienwohnungen der besonderen Art
AppartementRoompot Bergresort Winterberg
AppartementHaselmann Pension