10FenomenaalScore uit 6 reviews

Haus Aktiv

10FenomenaalScore uit 6 reviews

Maximaal genieten
Door Familie Wegereef op 25-08-2020

Super net huis op zeer mooie locatie, zo'n 5 km van Winterberg. Perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie, ook in de zomer! Doet haar naam zeker eer aan! Appartement en tuin zijn echter ook zeker geschikt mensen die tot rust willen komen en wat minder actief willen genieten. Wij waren met 1 familie van 6 personen, maar huis is zeker ook voor meerdere families geschikt!

Wat een fantastisch huis op een unieke plek
Door Fam. vd Lugt op 18-09-2019

Wij hebben met ons gezin (van 5 volwassenen ) super genoten van dit fantastische vakantiehuis. Wat een ruimte. Op een unieke plek. Echt een panoramisch uitzicht vanaf je balkon/tuin. Prachtig weer gehad, en dus lekker bbq-en in de oneindige tuin. Heerlijke sauna en badkamers. Het zag er allemaal als nieuw uit en erg schoon! Kortom een huis waar we jaloers op zijn.

Heerlijke plek om lekker tot rust te komen!
Door Sanne op 03-04-2019

Wij hebben samen met onze vrienden (2 gezinnen) het huis gehuurd. De 2 appartementen zijn voorzien van alle gemakken en ruim opgezet. De kinderen kunnen in en om het huis van alles doen. In de tuin ligt notabene de skipiste voor je klaar 👍 In de omgeving hebben we veel leuke uitstapjes gemaakt bijv. rodelen. Het contact met de eigenaar verliep soepel. Wij kijken terug op een geweldig weekend en komen zeker terug! Bedankt voor jullue vriendelijkheid en gastvrijheid 👌

Geweldige locatie!
Door Melanie op 13-11-2016

Een skipiste in je achtertuin, mooie omgeving om te wandelen.

Dichter bij de piste bestaat niet!
Door Peter op 27-04-2016

Leuk verblijf wat je kunt huren per woonlaag en daarmee geschikt voor kleine en grote groepen. Alles is nieuw, schoon en goed verzorgd. In de directe omgeving zijn er veel mogelijkheden voor skiërs, wandelaars, fietsers en motorrijders. Wij gaan zeker weer terug!

Super fijn huis op een geweldige plek
Door Ton op 27-04-2016

Het huis draagt niet voor niets zijn naam. Een prachtige stek voor mensen die van activiteiten en gezelligheid houden. Mooie startplek voor wintersport activiteiten (direct vanuit het huis), maar zeker ook voor wandelaars, wielrenners, mountainbikers en motorrijders. Na een actieve dag biedt het huis werkelijk alles wat je aan comfort en gezelligheid verwacht! Wij hebben er heerlijk genoten en dat binnen 2,5 uur rijden vanuit Nederland.

Huisdieren

Wlan internet