Der Jägerhof

We hebben de beste aanbieders voor Der Jägerhof voor je op een rij gezet:
Der Jägerhof
Wij waren hier 14 dagen. Wat een heerlijk hotel. Super vriendelijk personeel . Het ontbijt en diner is rijk en heel lekker. Bijvullen gebeurd regelmatig. Elke avond een andere samenstelling. Natuurlijk komt er in 2 weken wel eens iets wat je al geproefd hebt maar dat is soms ook lekker want dan kan je nogmaals van dat gerecht genieten. Veel kamers zijn mooi gerenoveerd. De schoonmaak is heel goed. Badkamer glom je tegemoet. Ook heeft het hotel een heerlijk terras .Wij hebben een super vakantie gehad. We komen zeker graag nog eens terug. Prijs en kwaliteit zijn meer dan goed.
Hotel ligt op 2 km van het centrum, lange rechte weg naar beneden.Dichter bij een mooi natuur park, waar we de reebokken een gewei gevecht zagen houden. Sauna is summier…apart muntjes kopen voor bruidsbed en stoommachine. Het eten is echt heerlijk , volop keuze en op tijd bijgevuld. Wij zaten op de 4e etage en daar viel de WiFi vaak weg….dat was wel jammer. De kamer werd i.p. Niet betreden, mits je een kaartje aan de deur hangt met wens voor bijvoorbeeld schone handdoeken…voor een verblijf van 3 nachten geen probleem. Onze kamer was op tijd al schoon en mochten we eerder betreden dan de incheck tijd.
Prachtig gelegen hotel. Wij hadden een kamer aan de achterkant met balkon. Super uitzicht op het dal. Eten geweldig. Fietsen langs de rivier de Nethe is een fantastisch mooie route over fietspad, vanaf Jägerhof . Neem wel water en eventueel iets te eten mee want je komt geen gaststatte of winkel tegen. Externsteine in Horn is ook een aanrader, heel indrukwekkend die rotsformaties.Je kunt daar ook mooie wandelingen maken.

Der Jägerhof
Een schitterend hotel, mooie propere en hygiënisch verzorgde kamer. Heel vriendelijk personeel en de maaltijden, zowel in buffetvorm als a la carte, zijn smaakvol en zeer goed verzorgd, voor elk wat wils. Het ontbijt met kraakverse producten en dit alles verzorgd door een vriendelijk en heel attent personeel. Het hotel is een uitvalsbasis voor verschillende activiteiten zowel voor wandelaars en fietsliefhebbers. Kortom een aanrader voor iedereen die van rust en natuur houdt!
Bijzonder hotel. Veel Nederlanders daar maar dat bleek de aanbieding te zijn. Gelukkig hadden wij (maar))1 nacht op doorreis. Op de website een leuke menukaart , blijkt er alleen buffet mogelijk...... Eten op zich wel Ok maar zorg dat je om 6 uur voor de deur staat want aanvullen gaat Grundlich aber Ganz Langsam . Ik denk niet dat we hier terugkomen, maar voor die 18 € pp wandelen we liever het dorp in. De kamer op zich kan ook wel een pimp upje gebruiken.... isolatieruit is al minstens 5 jaar lek ( geen inkijk door de buren dus 😁😁😁) De tuinman had vandaag late dienst met zowel de klepelmaaier als de bladblazen hield hij ons goed bij de les!. (Maar OK dit is een moment opname)
Huisdieren | Beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |