Gut Funkenhof
We hebben de beste aanbieders voor Gut Funkenhof voor je op een rij gezet:
Wunderland Kalkar
HotelAm Fang
Hotel
Adresgegevens | Altenhellefelder Str.10, D-59846 |
Gut Funkenhof
Gut Funkenhof heeft charme, niks recht toe recht aan, geen lift, wel gangetjes en trappen, met hier en daar een krakende vloer😀. Onze standaard kamer was keurig gerenoveerd met zelfs een balkon en niet onbelangrijk, lekkere schone bedden. Ook is er een fijn zwembad. Het ontbijt is prima in orde. Het avondeten is goed, in verhouding prijs/kwaliteit. Wij hebben genoten, komen zeker nog een keer terug
Een gezellig en mooi hotel, rustig gelegen, met goede kamers. De badkamer is goed en voorzien van zeep suspenders. Het water uit de douche is gloeiend heet. Het hotel heeft een leuke bar met zitjes, waar men gezellig iets kan drinken. Ontbijt is zeer goed, in buffetvorm. Het diner is meestal in buffetvorm en soms in een driegangenmenu. Verschillende gerechten, voor iedereen wat wils. De sauna en het zwembad zijn gratis te gebruiken, de sauna wordt op verzoek aangezet. De parkeerplaatsen zijn gratis met een eigen parkeerplaats voor het hotel. Bij aankomst ligt er een prima fles sekt op de kamer. Leuk om te doen is een gratis rondleiding bij de vlakbij gelegen brouwerij Veltins. Na afloop ontvangt men tegoedbonnen voor twee gratis biertjes in een Stube vlakbij. Wij hebben geboekt via voordeeluitjes en zodoende een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Gut Funkenhof
Afgelopen Paasweekeinde in Gut Funkenhof verbleven, en wij hebben het erg naar onze zin gehad. We verbleven in het nieuwe deel van het hotel; een lits-jumeaux voor ons en een slaapbank voor de kinderen. Prima bedden. De kamer werd elke dag schoongemaakt. Het ontbijtbuffet was prima, en ook het dinerbuffet vonden wij prima. In de eerdere zeer slechte recensies kunnen wij ons niet echt vinden. Ja, het dinerbuffet was niet enorm uitgebreid, maar dat ligt er aan wat je ervan verwacht. Het personeel was zeer vriendelijk en deed erg zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Het buffet werd zeer goed aangevuld. Het zwembad is klein, maar wel wat ik ongeveer van een hotelzwembad verwacht. Er lagen zelfs handdoeken om je af te drogen. Enig nadeel daarvan vonden wij dat er overal op het terras gerookt mocht worden zodat wij als niet rokers in de stank zaten. Verder heerlijk rustige omgeving en mooi om toertochten te maken (zeker op de motor
Wij verbleven in Hotel Gut Funkenhof. Wat een heerlijke rustige omgeving. Prachtige, gezellige, oude verbouwde boerderij met bijgebouwen. De kamer in het bijgebouw was wel zeer gedateerd maar heel ruim. We boften dat we de laatste mooie week hadden van dit jaar. Eerste dag gefietst rond de Sorpesee, ca 20 km, met 24 graden. Plaatsjes in de omgeving bezocht, o.a. Winterberg. Was ook nog heerlijk rustig, skiliften e.d. waren nog dicht. Leuk om te winkelen. Verder nog een fietstocht gemaakt, keuze is legio zowel voor de toeristische fietsers als voor de racefiets of mountainbike. Als je vooral uitgaansleven zoekt, moet je hier niet zijn, maar voor fietsen, wandelen, stadjes bezoeken: heerlijk!