/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00030000-00039999%2FE38031.jpg)
Waldstube (groepsaccommodatie)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03290000-03299999%2FE3292053.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00680000-00689999%2FE687355.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03110000-03119999%2FE3118374.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03110000-03119999%2FE3118375.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02910000-02919999%2FE2919063.jpg)
Waldstube (groepsaccommodatie)
We zijn verwelkomd door Claudia, gastvrij en vriendelijk. Je verblijft in een voormalig hotel, ruim en gezellig ingericht. Thema slaapkamers en een goed geoutilleerde keuken. Buiten ruim en veelzijdig aangelegd.
Het was weer na een break van net geen 2jaar een hartelijk weerzien van de supervriendelijke gastvrouw en gastheer.Het weer zat voor het hele weekend mee,frisjes in de ochtend, maar vanaf de middag kon je zalig genieten van de zon op het terras,zalig gewoon.Jammer dat onze groep geslonken is naar 10 personen en wordt het te groot voor onze bezetting.Met heel veel spijt moet ik dan ook zeggen dat we met zijn allen de Waltstube gaan missen,maar de fijne herinneringen die we hebben,blijven gegrifd in ons geheugen.Bedankt,Claudia en Jos voor alles. Wanneer we toch nog eens in de buurt moesten logeren,komen we zeker nog eens langs.Warme groetjes en een dikke knuffel.Het gaat jullie goed
Wij komen al jaren met de vrienden groep in de waldstube om motor te rijden in de eifel De ontvangst door Jos en Claudia is ieder jaar weer even hartelijk en gastvrij we komen niet voor niets ieder jaar weer terug Groetjes De Lustige Truppe 🍺🍗
Wij komen hier al jaren met grote groep vrienden. Top locatie. Alles aanwezig. Heerlijke keuken met alles aanwezig. Grote bar en jukebox. Grote slaapkamers met of zonder douche.
Twee weken geleden hier een weekend verbleven met een groep van 16. Het is een zeer sfeervol huis in de karakteristieke Duitse stijl. Het huis, keuken en de kamers zijn zeer netjes en schoon. Er is een grote professionele keuken aanwezig waar je met gemak voor een grote groep kunt koken. De locatie is fantastisch! Je verblijft midden in de natuur, heerlijk rustig , vrij gevoel. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Wij gaan hier zeker volgend jaar weer terug!
Idyllisch gelegen in Hirschrott in een zijdal bij Einruhr. Rust en natuur, fantastisch. Themakamers, ieder met unieke eigen inrichting. We komen al meerdere jaren achtereen en genieten van deze unieke locatie, gerund door Claudia en Jos, voor wie goed gastheerschap met hoofdletters wordt geschreven. Hulde! We kunnen haast niet wachten tot een volgend weerzien.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |