8.9FantastischScore uit 139 reviews

9.2

Haus am Medebach

9.2
    Vakantiehuis
    DuitslandNoordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen)Olsberg/Assinghausen (Sauerland)

Ferienwohnungen Hoheleye

7.5
    Vakantiehuis
    DuitslandNoordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen)Winterberg-Hoheleye (Sauerland)

Xaver's Ranch

An der Schirmecke 5, 59939

Ferienhaus Hedrich

8.9FantastischScore uit 139 reviews

Ruimte

Leuke vakantie met een randje
Door Brechje op 05-05-2018

We verbleven in appartement Desiree. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door mevrouw. Tijdens het uitpakken van de auto zag ik na een tijdje een meneer bij een duits busje naar ons kijken. Na een tijdje had ik het vermoeden dat het de andere eigenaar was en stapte naar hem toe om ons voor te stellen. Kreeg ik een opmerking over mijn donkere kleding op een zonninge dag. Wellicht leuk bedoelt maar zo kwam het niet over. Het appartement was brandschoon, wat een goed gevoel gaf. We hebben diverse uitstapjes gemaakt: zoutwaterzwembad in Olsberg, rodelen Erlebnisberg Sternrodt in Olsberg, wandeling Bosfeeënpad in Brilon met onderweg elementen om te doen. Het appartementencomplex is erg gehorig, zou hier niet met jonge kinderen naar toe gaan. Aan het einde al het beddengoed afgehaald en de handdoeken in de wasmand gedaan. Kreeg ik van meneer commentaar dat de moltons niet gewassen konden worden door tijdsgebrek...?

Super
Door Ina vd B op 30-04-2017
Onbekend reisgezelschap

Super weekend gehad! We waten iets te vroeg maar dat was absoluut geen probleem alles stond en was klaar om aan ons weekend te neginnen.Wij waren met 4 volwassenen,kind en hond. Verbleven in app. Desiree 2 mooie slaapkamers met op de grootse slaapkamer prima slaapbank voor onze zoon,mooie nieuwe badkamer met genoeg warm water zodat iedereen iedere morgen warm kon douchen. Verder in het app alles aanwezig wat we nodig hadden. Supermarkt op 25 meter afstand en winterberg en williggen op 15 min afstand . A

in eeen word geweldig super weekje gehad
Door john wijngaard op 23-11-2016

ik vond alles goed keurig schoon voel me thuis aardige mensen zou zo weer naar toe gaan ik hoop dat ik volgend jaar weer daar mag verblijven ik zou zegen ga zo door m.v.g john wijngaard uit joure

Ferienhaus Hedrich

ferienwoning hedrich in het rozendorp
Door m&m op 17-08-2016

Wij mochten een week verblijven in appartement annika met zn tweetjes en hebben het super gevonden. Alles was keurig ,netjes en schoon en verzorgd!! De gastvrouw en heer zijn heel behulpzaam en aardig en ook fijn dat ze nederlands spraken ivm tips voor leuke uitjes.

Mooi appartement en gastvrije mensen.
Door Frits van den Brink op 16-08-2016

We hadden het appartement Desiree en deze was goed genoeg voor 2 volwassenen en drie kinderen (9-12-14 jaar). Het appartement was goed schoon. De handdoeken lagen klaar en de bedden waren opgemaakt. Een betere start van de vakantie hadden we niet kunnen wensen.

De gastheer en vrouw waren vriendelijk en altijd in voor een praatje. Ze konden ook veel vertellen over de omgeving. Ze stonden klaar voor vragen en zelfs onze was werd gedaan. Wat voor ons erg prettig was omdat we er 14 dagen verbleven.

De kinderen hebben zich ook prima vermaakt met de biljart-tafel en de flipperkast. Dat is een plus punt dat ze dat konden doen. Kosten van de biljart en flipperkast was vielen mee. 1 euro per spel. Ook was er Wifi.

Ook de hond was welkom, kreeg zo nu en dan een brokje en heeft zicht prima vermaakt.

De locatie is ook prima je bent zo in Winterberg, Olsberg en Willingen.

Je kunt in de omgeving ook mooi wandelen en de routes zijn duidelijk aangegeven

Fijne rustige lokatie
Door Lichteveld op 11-02-2016

Het appartement was super schoon en voldeed aan alle verwachtingen. Het ontbijt wat we erbij geboekt hadden was ook prima, nog bedankt voor de warme schokolademelk en het gekookte ei.De ligging is ideaal, ligt precies tussen Winterberg en Willingen in. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.