8.4FantastischScore uit 25 reviews

• Airconditioning
  • Draadloos internet

B&B Hotel Oberhausen am Centro

8.4FantastischScore uit 26 reviews

Zeer teleurstellend door het personeel
Door Shanti op 12-12-2021

Wat een onaardig personeel! Ronduit chagrijnig! Snauwen wanneer er Engels gesproken werd. Hoofdschuddend naar onze groep kijken (groep van 18 personen) .is het omdat de groep vooral uit kleurlingen bestaat? Zo voelde het wel in ieder geval. Geen leuk visitekaartje voor Duitsland. Ik kom hier niet meer terug!

Top verblijf
Door Annelies Brassé- van t Hoofd op 11-08-2018

Wij waren zeer verrast over de fijne heldere open schone slaapkamer. douche en wc. Zelf voegen waren schoon niet beschimmeld of vuil wat we al vaak hebben meegemaakt, bedden goed, kussens echte Duitse zachte kussens , maar is wat je gewend bent, Ontbijt was super alles aanwezig goede koffie ,kun je niet over klagen, Receptie heel vriendelijk en open. klein nadeel onze kamer was boven het rokers gedeelte , wat iets minder was als iet roker zijnde. Heel dichtbij van centro hooguit 5 minuten lopen. Er zijn 2 restaurants bij hotel wat duurdere prijsklasse, maar in Centro kun je ook goed en goedkoop eten daar zijn reële prijzen voor eten en drinken

Klein, ruim genoeg, schoon en dichtbij Centro
Door Lis op 28-07-2018

Shoppen in Centro dat op 400 mtr loop afstand ligt. Kamer is niet ontzettend ruim maar ruim genoeg. Tenslotte sliepen wij er alleen maar. Gekozen voor 2 x een 1 persoons bed (twin bed), schoon, zachte kussens en comfortabel. Het french bed is 140 breed. Vind ik te krap voor 2 pers. Badkamer is ook ruim genoeg. En over de prijs van het ontbijt á 8,50€ valt niets te klagen. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Frisdrank automaat en warme dranken automaat. Miste de mogelijkheid voor extra suiker en een lepeltje, dit was ook niet op de kamer aanwezig. De receptionist heeft me deze gegeven. Heerlijk een nacht in de airco geslapen vooral na wat nachten van 25 graden in NL. Voor herhaling vatbaar.

Ter plaatse zijn de kamers goedkoper dan online.

B&B Hotel Oberhausen am Centro

Uitstekende B&B lijkt meer op een hotel.
Door Wilma Middelkoop op 25-06-2016
Alleen gereisd

Prima ligging ten opzichte van Centro, in verband met een bezoek aan een concert een fijne, schone en prima slaapplaats, ontbijt ook uitstekend. Echt een aanrader.

Super lokatie
Door brenda_10 op 15-03-2015

Voor het shoppen in Centro- de Kerstmarkt-het bezoeken met de kids in nabijgelegen Parken een zeer goede locatie...na een goed ontbijt er op uit! Na afloop van de dag,even lekker eten bij de Cola restaurantjes/ waaronder ook de bekende Mac.D. aanwezig is.Duss Super voor de kids/ Gelijk de locatie!!

Prima prijs voor nette hotelkamer
Door marieke op 07-05-2014

Net hotel met prima hotelkamers, zag er schoon uit. Prijs voor een familiekamer met 4 bedden was een all-in prijs van 79 euro en daar kun je niets van zeggen. Ontbijt a 7, 50 voor volwassenen en 3 euro voor kinderen was gewoon goed (o.a. eitje, luxe broodje, diverse soorten beleg, sap, melk, ontbijtgranen, koffie, thee en kwark). Service was goed, vriendelijk en net personeel. Aangezien mijn duits niet goed is kon ik in het engels prima uit.

Het complex
Totaal aantal kamers