We hebben de beste aanbieders voor Zur Post voor je op een rij gezet:
Mooi en groot huis, ideaal voor grote families en groepen. Veel ruimte binnen in het huis, goede en professionele keuken, genoeg slaapkamers en genoeg badkamers. Hele ruime tuin voor genoeg activiteiten.
Haus zur Post is een mooie accommodatie, met alles erop en eraan. Overdag lekker actief in de Eifel, 's avonds actief in de keuken (kookworkshop!) en aan de bar. Eigenlijk was alles in 'Zur Post' goed.
Vorig weekend met "de Vughtse Vriendengroep" ons jaarlijks weekend op deze locatie doorgebracht. Een prachtige locatie in een mooie omgeving. Ruim, schoon, gezellige "stube", grote keuken en op loop afstand van Monschau (20 minuten).

Zur Post
Een fijne gemoedelijke vakantiewoning voor families/groepen etc. op exact 2 uur rijden van onze woonplaats.In het gezamenlijke gedeelte een aantal aparte ruimtes waar groepjes zich kunnen terugtrekken. Buiten: veel parkeerplek en een eigen tuin. Flexibele instelling eigenaar! Ruime keuken van alles voorzien. Ook de overige voorzieningen waren dik in orde. In de nabijheid van Monschau en een klein ski/slee piste (beginners) in Rohren en niet te vergeten: fantastisch hiken op de Hoge Venen!
Ons verblijf in Haus zur Post was in een woord geweldig! Iedereen (17 volwassenen en 12 kinderen) heeft zich super vermaakt. En de faciliteiten in het huis zijn top. De bedden slapen heerlijk. De douches op de 5 slaapkamers en alle overige sanitaire voorzieningen in het huis zijn ideaal, de eetzaal, zitkamer en bar zijn heel aangenaam en de speelkamer is ook enthousiast ontvangen door de kinderen. Op zaterdag zijn we naar Monschau geweest en zijn we gaan rodelen. Op zondag hebben we heerlijk in de tuin spelletjes gedaan. We komen graag nog een keer terug. Want we hebben nog lang niet alles in de omgeving ontdekt, en een betere accommodatie dan Haus zur Post kan haast niet.
We verbleven afgelopen weekend met de hele familie in deze aangename vakantiewoning. Het is een zeer ruime, nette woning met voldoende zitplaatsen. Iedereen was lovend over de kwaliteit van de bedden. De hoofdkussens waren dan weer te dik. De tuin is heel mooi met een prachtig uitzicht en ook hier voldoende zitplaatsen. In de keuken is er voldoende kook- en eetgerei aanwezig. Verder een prachtige omgeving met veel wandelmogelijkheden. Vlakbij is er een bakker en het vvv kantoor. Voldoende parkeerplaats. Kortom, een aanrader.
Huisdieren | Beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |