Knaus Campingpark Hennesee
We hebben de beste aanbieders voor Knaus Campingpark Hennesee voor je op een rij gezet:
Over Knaus Campingpark Hennesee
Ontsnap naar Knaus Campingpark Hennesee, waar plezier en ontspanning samenkomen. Gelegen in het schilderachtige Meschede, biedt dit hotel een onvergetelijke ervaring met zijn sprankelende zwembad en avontuurlijke strandactiviteiten. Geniet van de zon, ontdek de lokale cultuur en laat je verwennen door ons uitgebreide aanbod.
De ligging
Knaus Campingpark Hennesee verwelkomt vakantiegangers in het hart van Meschede. Dit juweeltje van een locatie biedt gemakkelijke toegang tot de prachtige omgeving, perfect voor het verkennen van de natuur of het plannen van stedentrips. Hoewel de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden niet gespecificeerd is, nodigen de lokale bezienswaardigheden vakantiegangers uit voor ongeëvenaarde ontdekkingstochten. Bereikbaarheid is geen probleem; parkeergelegenheid is ruim beschikbaar voor diegenen die met de auto komen. Details over de afstand tot de luchthaven zijn niet vermeld, maar het vervoer naar en van Knaus Campingpark Hennesee kan vlot geregeld worden, zodat je reis zo soepel mogelijk verloopt.
Knaus Campingpark Hennesee blinkt uit met zijn uitstekende faciliteiten en diensten. Het hotel biedt niet alleen een uitnodigend overdekt zwembad met een perfecte watertemperatuur voor eindeloos zwemplezier, maar ook ruime ligstoelen om van de zon te genieten. Voor de actievelingen is er een breed scala aan outdoor sportprogramma's, waaronder tennis, beachvolleybal en zelfs paardrijden. Fiets- en mountainbikeverhuur is beschikbaar tegen een toeslag, ideaal om de schilderachtige omgeving te verkennen. Voor ontspanning biedt het hotel een wellnessgedeelte met een spa en sauna, evenals massagebehandelingen en een zonnebank tegen een extra toeslag. Voor de kleintjes is er een speelplaats, en voor dagelijkse benodigdheden kun je terecht in de onsite supermarkt. Gratis parkeren en internettoegang in de openbare ruimtes maken je verblijf nog zorgelozer.
Bij Knaus Campingpark Hennesee is de culinaire ervaring net zo divers en uitnodigend als de omgeving. Met een eigen restaurant, koffiehuis en bar kunnen vakantiegangers genieten van een verscheidenheid aan smakelijke opties, van lokale delicatessen tot internationale gerechten. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreid diner, je vindt hier altijd iets naar jouw smaak. Details over een all-inclusive verzorgingstype zijn niet vermeld, maar de beschikbare eetgelegenheden zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.
Houd er rekening mee dat Knaus Campingpark Hennesee mogelijk niet volledig geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken of meer gedetailleerde informatie over toegankelijkheid, is het aanbevolen direct contact op te nemen met het hotel. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Veel vakantiegangers vinden de locatie van deze accommodatie, met zijn prachtige ligging aan het meer, werkelijk adembenemend. De ochtend start goed met verse broodjes, een klein geluk dat niet onopgemerkt blijft. Bovendien, ondanks dat sommige faciliteiten een opfrisbeurt kunnen gebruiken, wordt het sanitair als netjes ervaren en de douches lekker warm. Het is vooral de natuurlijke schoonheid van de omgeving die de harten van vele bezoekers sneller doet kloppen. Al met al, ondanks enkele kanttekeningen, is het de unieke locatie aan de Hennesee die een blijvende indruk achterlaat.
Airconditioning
Zonnestudio en/of solarium
Adresgegevens | 7 Mielinghausen 7, D-59872 |
Restaurant seeview.
Zeer teleurstellend.!
In de middag een reservering gedaan om 1930. De beste man adviseerde 1930 aangezien 1830 druk was. Prima. Komen eraan, krijgen een plek aan de zijkant, losse tafels erbij gezet. Prima. Later komt er een tafel vrij op het terras en verhuizen we naar de tafel op het terras. Om 20:45 kijgen we ons eten, kinderen eten kipnuggets en de andere spaghetti bolognese. Wij een cheeseburger en een chiliburger. Bolognese sause komt uit een potje en friet te hard gebakken. Onze hamburgers lijken wel baksteen. Terug gegeven en kregen nieuwe burgers na een half uur. Burgers doordrengt met saus, maar ja laten we het maar op eten. Dronken man met gezin op het terras die luidruchtig was voor ons de druppel. Weggelopen en conversatie met de (eigenaar) dat hij er niets aan kon doen. Jouw Restaurant dus jij bent verantwoordelijk. Uiteindelijk de rekening van €81. Maar €28 betaald. ZEER SLECHT
Deze camping is echt heel erg toe aan een opknapt beurt. Super jammer een aantal dingen gaan er helaas mis.
De achterste rijen van de camping daar moet je echt niet komen dan springen de tranen je in de ogen. Vaste plaatsen en er wordt niks bij gehouden echt heel jammer! Op de website staan dingen die niet meer kloppe( voorbeeld pooltafel die is er wel maar dat is alleen de tafel geen ballen of kue te bekennen) de camping vooraan als je binnenkomt ziet er goed uit. Winkel is van 11:00 tot 15:00 gesloten nog nooit meegemaakt assortiment kan ook veel beter. Wel verse broodjes in de ochtend.
Locatie is prachtig aan het meer.
prima camping op een mooie locatie aan de Hennesee, sanitair is verouderd maar netjes, lekkere warme douches. minpunt zijn toch wel de miniplaatsen. 80m2 halen ze absoluut niet. gevolg is dat caravan, voortent en auto niet op de plaats kwijt te krijgen was. overige voorzieningen zijn prima, restaurant is matig. er is een groot gedeelte van de camping waar alleen vaste plekken zijn. erg rommelig allemaal maar dat zie je alleen als je een ronde over de camping maakt. deze plaatsen liggen aan de buitenkant van de camping, hier kom je in principe niet.
Knaus Campingpark Hennesee
Wij zijn twee weken op Knaus Campingpark Henessee geweest, helaas viel dit erg tegen. De toiletgebouwen zijn 2uur dicht, in deze twee uur word er schoongemaakt (ook zijn de toiletgebouwen erg oud). Soms vergaten ze het te openen, zodra wij dit meldden bij de receptie kregen wij te horen dat we dan maar naar een ander toiletgebouw moesten gaan. In het restaurant kreeg je een dagmenu, dit stelde niet veel voor. In het winkeltje was weinig keuze, wel waren de broodjes lekker. Het zwembad was op Maandag en Dinsdag dicht en ging op de rest van de dagen pas om 3uur open. Daarnaast werd er elke ochtend tussen 8:45-9:30 guten morgen sonnenschein van Nana Mouskouri afgespeeld waardoor je wakker werd. De grond zat vol met stenen waardoor het lastig was om haringen in de grond te slaan. Veel drinkwater punten waren dicht waardoor je of naar een ander moest lopen of naar het toiletgebouw. Het bereik op de camping was zeer slecht en wifi €4 p/d
Elke ochtend om 9 uur word je gewekt door een liedje ‘Gutenmorgen Sonnenschein..’ dat 5 minuten door de speakers van de camping galmt! Onze 2 tieners waren hier niet blij mee!!
Het sanitair was niet wat we ervan verwacht hadden. Bij binnenkomst al een muffe lucht, schimmel aan de muren. Gelukkig hangt er ivm COVID-19 desinfectie aan de muur. Dit deden we op een stuk papier om de wc’s mee schoon te maken voor gebruik. In de middag ging het hele sanitair-gebouw tussen 14 en 16 uur dicht. Veel te lang!! Je kon gebruik maken van toilet bij de receptie, maar daar was het al helemaal niet fris!
Campingplaats was bezet bij aankomst, maar we konden gelukkig zelf een andere plek uitkiezen. Deze plek was iets ruimer dan de aangewezen plek!
Verder weinig te beleven voor de jeugd. We zaten er nu natuurlijk in een vreemde periode ivm Corona, maar wij gaan hier zeker niet nog een keer naar toe!
Winkeltje alleen contante betaling, weinig keuze
Ivm Corona uitgeweken naar Duitsland ipv Italië, was nog zeer rustig toen we aankwamen maar toen we na 5 dagen vertrokken wel wat drukker, restaurant en café gesloten, wel elke ochtend verse broodjes, mondkapje op als je naar de wc gaat, geen gezelligheid maar dat komt ook omdat er maar zo weinig plekken bezet waren..het meer stelt weinig voor, wel een leuk stadje op 10 min met de auto.