Blokhuis Winterberg
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieChaletPrachtig gelegen Ga naar accommodatieEcoLodge Sauerland
ChaletPrachtig ingericht Ga naar accommodatieChalets am National Park Eifel
Chalet Ga naar accommodatieMaison d'Elfant Monschau
ChaletPrachtig ingericht
Super mooi huisje.
2 badkmrs
Beneden 2 slpkmrs. 1 met stapelbed, en een slaapkamer met 2 persoonsbed. Knusse woonkamer. Keuken alles erin wat je nodig hebt. Maar neem je eigen snijplanken mee deze zijn ondanks alles er echt tip top uit ziet echt aan vervanging toe.
Open trap, met vide naar boven. Daar 1 hele grote slaapkamer met 2 pers bed en een baby bedje en op de grote vide een 2 persoons bed met mogelijkheid om gordijnen dicht te doen. Fijne tuin. 24 min v ski gebied willingen en 16 min v winterberg. Tip ga skieen in willingen!! Winterberg is veel drukker. We zouden dit huis zonder twijfel nog een x willen huren
Geweldig weekend hier gehad. Mooie blokhut met alle faciliteiten die je nodig hebt, heerlijke douche, goede bedden, gezellig eet-/zithoek en een prachtige tuin met alles voor de kindjes. Bij aankomst lag er nog sneeuw, dus lekker met de slee de berg af. Helaas de overige dagen regen gehad, maar er waren genoeg spelletjes en boeken aanwezig. We zijn bij de overburen gaan eten nadat we gebeld hadden om te reserveren. Geen officieel restaurant, maar we waren meer dan welkom.
Met de auto is Winterberg makkelijk te bereiken. Kortom: echt een aanrader!
Blokhuis Winterberg
Wij zijn in de voorjaarsvakantie geweest voor de wintersport. De ligging is uitstekend als uitvalbasis naar de skigebieden. Enorm genoten van de omgeving maar ook van de accommodatie. Top! Echt alles is aanwezig.
Wat een fijn huis om hierin te vertoeven. Van alle gemakken voorzien, vaatwasser, grote koelkast, openhaard voor de wat koudere avonden en wat een mooie omgeving. Het huisje ligt ong 10 km van Winterberg dus is makkelijk te rijden. Om het huis staat een hek, dus je kan met de kinderen lekker in de tuin spelen. 2 badkamers, slaapkamers erg ruim. Ook goed vertoeven met kinderen. Onze kleine man heeft in het stapelbed geslapen.
Blokhuis Winterberg info
- CafeNiet beschikbaar