Hotel Bilstein

Over Hotel Bilstein
Hotel Bilstein in Sauerland is in 2017 bekroond met een Gouden Zoover Award. Dit hotel heeft een heel goed all-inclusive concept. Op elk moment van de dag eet je in het gezellige restaurant. Ook niet geheel onbelangrijk: de bedden slapen heerlijk. Verder niet al teveel poespas maar genieten zoals dat hoort op een uurtje rijden van Winterberg.
Hotel Bilstein is een echte aanrader voor jong en oud. Vakantiegangers zijn vol lof over de faciliteiten zoals het gratis binnenzwembad en de biljartzaal. De kamers, vooral de gerenoveerde, bieden comfort met goede bedden, sterke WiFi, en een fijne badkamer. Het eten in het hotel wordt geprezen, van de lekkere verse broodjes bij het ontbijt tot de smakelijke maaltijden in het restaurant. De sfeer is gezellig, mede dankzij de live muziek in de pub, en het personeel krijgt complimenten voor hun vriendelijkheid. Bovendien waarderen vakantiegangers de netheid van de kamers en de leuke uitstapjes die vanuit het hotel georganiseerd worden. Kortom, Hotel Bilstein staat garant voor een heerlijk verblijf.
Der Brabander
Douche
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Freiheit 40 , 57368 |
Hotel Bilstein
Wij waren vorig jaar 50 jaar getrouwd.
Met kinderen en kleinkinderen 16 personen naar hotel Bilstein geweest.
We hebben het Top gehad
Aanrader
van 1 tot 5 november verbleven voor een 5 daagse alles inclusief vakantie in Hotel Bilstein, reuze naar ons zin gehad, ondanks het slechte weer hebben we ons erg goed vermaakt, een goed restaurant met lekkere maaltijden, ook het ontbijt perfekt met lekkere verse broodjes.
Mooi hotel met vele gratis te gebruiken faciliteiten o.a. een binnenzwembad, de biljartzaal is ook erg leuk.
Kamer 53 en 55 ook prima voor elkaar met goede bedden.
Heerlijk vertoeven in dit goede hotel voor zowel jong als oud.
Verzorging zeer goed met vriendelijke medewerkers en uitstekend eten.
Leuke uitstapjes gemaakt met de bus en boot.
Kamers schoon en netjes.
Gezellige sfeer in de pub en ook de live muziek was erg leuk.
Echt een aanrader dus dit hotel en wij komen zeker terug!
Hartelijke groet, fam Molenaar
Super hotel, Wij hadden een prachtige gerenoveerde moderne kamer met een goede WiFi en tv met Nederlandse zenders, minibar op de kamer en fijne badkamer, dagelijkse schoonmaak perfekt, zeer goed drinken en eten, je komt hier niets te kort.
Leuke ervaring, maar alle lovende recensies begrijp ik niet helemaal. Absoluut verbeterpunten. Eten is prima. Buffet niet heel uitgebreid maar wat er geserveerd wordt is absoluut heel smakelijk.
Personeel loopt het vuur uit de sloffen, echt oké. Kamers zijn aan een update toe. Gedateerd, bedden matig, dekbedden veel te warm, badkamer en toilet niet meer van deze tijd. Excursie net de bus naar Paderborn zou ik niemand aanraden. 6 uur in de oncomfortabele bus en 2 uur in Paderborn.
Voor de tweede keer dit hotel bezocht, en al onmiddellijk onze derde keer gereserveerd. Alles is gewoonweg top, nergens krijg je zoveel waar voor je geld. Lekker eten, lekkere wijnen, mooie ruime kamer (wij hadden een super groot balkon met mooi uitzicht over de omgeving), heerlijke wellness met goede sauna en prachtig zwembad; hele gezellige pub, fijn gekegeld en ping-pong gespeeld, kortom vakantie !!!
Super vriendelijk personeel, letterlijk niks is hen teveel. Je wordt bediend op je wenken.
Deze keer hebben we een boottocht en een busuitstap meegedaan, en ook dat was prima.