Zur Post

We hebben de beste aanbieders voor Zur Post voor je op een rij gezet:
Hotel wat verouderd, echt Duits. Restaurant echt super net als het personeel, ontbijt inderdaad zeer simpel maar goed, zou er zo weer heen gaan
Hele ruime familiekamer. Goede bedden. Privéparkeerplaatsen aan de achterkant van het hotel. Vriendelijk personeel. Goede ligging. Heerlijk avondeten. Schone kamer. Helaas was het ontbijt karig. Er waren net genoeg broodjes gehaald. Eieren waren nog rauw, vergeten te koken. Boter over de datum (kreeg nieuwe nadat ik het vroeg). Vieze thermoskan met bruin water. Ongezellige verlichting in het restaurant. Er ontbraken lampen in de kamer en de klokken stonden stil. Maar.....wel een leuk weekend gehad!
Hotel Zur Post is een geweldig hotel/restaurant/steakhouse waar je heerlijk kunt eten tegen een zeer betaalbare prijs. De bediening is vriendelijk en met humor. Hier voel je je direct thuis.

Zur Post
we zijn hier nu 2x geweest.eerstex kamer 2 op eerste etage.wel wat gehorig maar voldoende.afgelopen weekend kamer 12 bovenste verdieping wel even traplopen maar wel een fam kamer aangeboden gekregen .heerlijk ruim.en rustig gelegen aan de achterkant.ontbijt was goed. je kunt lekker eten in het restaurant.en in het centrum wat wil je nog meer. wij gaan weer een keer .prima prijs.
Wij zijn hier 1 nacht geweest, in kamer 3. Leuke ontvangst. Het hotel heeft een prima ligging in het centrum met gratis parkeren. Het eten in het restaurant is prima. Kamer 3 op de 1e etage was een teleurstelling. Deze was vreselijk gehorig, we konden onze buren (met huilerige baby) bijna woordelijk verstaan. Ook was er tot ’s avonds laat lawaai van het ondergelegen restaurant en veel geschuif van de stoelen op de plavuizen vloer. De kamer werd niet heel warm. In de badkamer was helemaal geen verwarming en deze was zo smal dat er geen plaats was voor 2 personen. Ook kon je nergens je toilettas kwijt. Het stopcontact voor scheerapparaat/föhn deed het niet (doorgegeven toen we vertrokken). Al met al jammer, want als we een betere kamer hadden gehad, had dit hotel een 10 gekregen voor de prijs/kwaliteitverhouding!
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |