Dormio Resort Eifeler Tor

We hebben de beste aanbieders voor Dormio Resort Eifeler Tor voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Verblijf in een bijzonder huisje midden in de natuur op vakantiepark Eifeler Tor. Hier vind je een overdekt zwembad, peuterbad en wellness behandelingen. Vanwege de hoogteverschillen minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Voor de actievelingen echter een fijne bestemming dankzij de v...
Dormio Resort Eifeler Tor
Mooi en netjes vakantiepark. Erg mooi uitzicht. Het park ligt wel op een berg, dus het was een flinke klim naar boven. De centrale parkeerplaats en faciliteiten zijn boven. Beneden was er wel ook een parkeerplaatst, alleen is hier geen laadpaal.
Erg ruim en netjes huisje (6 persoons) Heerlijke opemaakte bedden bij aankomst.
Leuk dat er veel ligbedden zijn bij het buiten zwembad. Ook lekker gegeten bij het restaurant op het park.
Verder ook een leuke mooie omgeving.
De ligging en daardoor ook het uitzicht is geweldig, maar omdat het tegen een berg is opgebouwd is het klimmen geblazen. Als je het idee hebt om met het hele gezin incl. opa en oma in een groot huisje te verblijven dan kom je in het onderste gedeelte van het park te zitten. En omdat het park autoluw is, moet je een behoorlijk hoogteverschil overbruggen van soms wel meer dan 10% om op de boulevard te komen. Wij zaten in een appartement en dat was geweldig; ruime woonkamer en slaapkamers met een groot terras. In de zwembaden kun je prima baantjes trekken of gewoon ff poedelen, met eromheen genoeg ligbedden. Restaurant is lekker en betaalbaar; supermarkt daarentegen is heel duur. De dames aan de receptie zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is inspannend door het glooiende karakter, maar wel heel mooi. Soms waan je je in de alpen met de haarspeldbochten door het bos. Wat ons opviel is dat je hier elke dag kan in- en uitchecken.
Een heerlijk weken vakantie gehad bij Dormio de Eifel We hadden het penthouse gehuurd (nummer 123) Een prachtig penthous met 3 slaapkamers en badkamer en een bubbelbad en sauna. Genoten van het uitzicht en de prachtige omgeving. Tijdens het fietsen op de hometrainer. We komen zeker nog een keer terug.

Dormio Resort Eifeler Tor
Ook voor pubers een leuk park, genoeg op het park en in de omgeving te doen. Een aanrader!!
Verzorgd en ruim appartement met mooi uitzicht vanaf appartement 150. Park ziet er ook keurig uit en goede faciliteiten. Zwembad is klein. Restaurant prima kaart en bediening en lekker gegeten. Supermarkt niet te veel van voorstellen en prijzig, maar heel fijn om de kleine dingetjes op het park te kunnen halen. VR-bril activiteit is een aanrader. Parkeren bij het appartement was lastig en de auto moet dus op de centrale parkeerplaats staan. Dat is dan ook het enige nadeel dat wij kunnen bedenken. We zouden hier nog een keer naar terug kunnen gaan, dus dat zegt genoeg.
net terug van een paar dagen in de eifel. Omgeving was prachtig, rustig gelegen, voor de grote winkels kan je naar Dúren, Aken en Keulen. Appartement was ruim voor twee personen, maar slecht onderhouden. melding gedaan bij de receptie, keukenkraan ging stroef bij verder opendraaien, had ik een deel in mijn handen, gordijnen hangen op een slaapkamer op half 7, balkon afvoer lekt, water loop slecht weg. badkamer kraan gaat heel stroef, plafond lekte boven de eettafel, hele verblijf een emmer op de eettafel gehad. brandmelder ging spontaan af terwijl we een pizza in de magnetron hadden staan. slechte matrassen, na 1 dag al enorme rugpijn. Er was een monteur geweest die heeft wel de makkelijkste weg gekozen, heeft het deel wat van de kraan eraf was opnieuw gelijmd ipv van een nieuwe kraan, kraan ging daarna weer heel stroef, verder niks gedaan in ons appartement, wil nog meer mededelen maar te weinig schrijfruimte, voor ons Nooit meer!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 50_tot_200 |