Nikko Düsseldorf

We hebben de beste aanbieders voor Nikko Düsseldorf voor je op een rij gezet:
Nikko Düsseldorf
Prima hotel, dicht bij het centrum. Kamer modieus ingericht. Welness prijs is duur als je er maar even gebruik van maakt, onze dochter van 2,5 baalde vooral van het koude zwembadwater. Parkeren kost ook 25 euro. Ontbijt prima en uitgebreid. Prijs kwaliteit is prima.
Nikko ligt midden in de Japanse buurt, Stadtmitte. Dus als je daar blij van wordt: doen. Zoeken naar een eetgelegenheid is niet nodig; alles binnen kruipafstand. Het hotel zelf is een kolos waar onpersoonlijkheid, slechte sfeer en afstandelijk personeel de boventoon voeren. Toegezegd een Queensize bed te krijgen: het werden 2 losse die continu van elkaar afschoven. Douche ziet er trendy uit totdat je bijna levend verbrandt omdat de mengkraan niet te regelen is. Kamer bloedheet wegens een fout in het centrale aircosysteem. 26 graden in de nacht en de receptionist haalt er zijn schouders over op: het is bekend, zegt hij. Ontbijten in een veredelde kantine was voor ons de druppel. Aanschuiven bij wildvreemden. Toppunt van lompheid: de Japanse dame die 15 min. vooraf kwam waarschuwen dat we om 11 uur echt weg moesten zijn uit de eetzaal. Pinautomaat in hotel berekent 11% extra, maar dat zie je pas later natuurlijk...

Nikko Düsseldorf
absurd duur hotel klein kopje koffie 4,50 parkeren 25,00 half uurtje zwemmen 15,00 pp zelfs pinnen 5,00 ontbijt zeer slecht roerei leek wel soep veel japanners die zaten te slurpen bij ontbijt knoflook lucht bij ontbijt
comfort kamer twee aparte bedden ligbad van 1.20 meter kamer volgepropt met meubels. het is een hotel met een Japans tintje zo staat het er maar het is puur gericht op de japanner. knoflook lucht bij binnenkomst hotel onpersoonlijk onvriendelijk personeel achter balie en bar
Wat een heerlijk hotel. centraal gelegen, prima ontbijt. Wij hadden de goedkoopste aanbieding inclusief ontbijt via touroperator gevonden, bij aankomst konden we voor €30 extra per nacht upgraden naar een business room waarbij sauna inclusief werd. Entree is standaard €15 pp. We hebben de upgrade gedaan en het was echt geweldig. De spa is heerlijk, zwembad heeft geweldig uitzicht over de stad. Absolute aanrader! Dusseldorf hadden we wat meer van verwacht, maar uiteindelijk, mede door inclusief sauna gebruik, een heerlijke tijd gehad.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |