7.9GoedScore uit 27 reviews

Mercure Düsseldorf Kaarst

7.9GoedScore uit 28 reviews

Matig
Door Ophoven op 09-06-2021

Het hotel ziet er alleen van binnen mooi uit. Van buiten is het net een vervallen hotel. Ontbijt komn ze op de kamer brengen vanwege Corona, nou dit vergeten ze gewoon iedere dag. Moet je gaan bellen en vervolgens krijg je een ontbijt voor 1 persoon....

Wij komen elk jaar terug
Door J. Engel op 02-07-2019

Al meerdere malen in dit leuke hotel in de buurt van Düsseldorf en Keulen geslapen. Mooie kamers, lekker ontbijt en een (helaas)kouder zwembad en een sauna. Ook erg lekker eten bij de Anna grill Griek in de buurt van het hotel.

Alles super
Door Ayman op 02-08-2018

Echt super hotel. Jij heb hier alles en goed servies. Zelf heb ik deze keer probleem met de kamer de minder goed uitzicht heeft. Maar ik dacht ja dat wordt niks veranderd . Ik heb toen bij site van hotel dat ik de kamer niet goed vind. Daarna gelijk contact met mij door assistant manger. Mw. Manuela. De heeft gelijk alles opgelost en andere kamer gegeven. Echt had ik niet verwacht. Super. En heeeeeel erg bedankt namens mij en mij kind. De was heel blij mij Gr Ayman

Mercure Düsseldorf Kaarst

Helmaal niet goed. Heel erg slecht. Jij krijght ee
Door Ayman saliman op 30-07-2018

Helmaal niet goed. Heel erg slecht. Jij krijght een kamer de uitzicht allen 4 muren om je heen . Kamer 345. Ik ben op dit moment daar. En ik heb voor 5 dagen gerseveerd. Maar ik ga zeker eerder vertrekken. Totaal geen servies. En deze kamer kan beter gebruiken als kist voor iemand de dood zijn.

Ik hebgeweldige dagen in Dusseldorf gehad.
Door G Ajodhia op 05-10-2017

Alles was goed Hetwas een geweldige trip. Hier zijn we meer dan 8 keren geweest het is een lust om hier te blijven De verbind vaan Kaarst naar Dusseldorf is ook goed Op loopafstand pak je de trein

Goed hotel, omgeving is niet zo mooi
Door H. op 14-09-2017

Het hotel ligt op een industrieterreintje naast een snelweg en hoogspanningskabels. Het is dus niet even een leuk wandelingetje of mooi uitzicht. Het dorp Kaarst is best aardig. Vlakbij het hotel zijn een Lidl, Aldi, bakker en Ikea. Het hotel ligt op loopafstand bij het openbaar vervoer (treinstation Ikea Kaarst). Door de naastgelegen snelweg zijn er makkelijk uitstapjes te maken. Het hotel zelf is zakelijk, strak en bezit alle benodigde elementen voor een 4 sterren hotel, maar dat is het toch net niet. 3 of 3,5 sterren is maximaal.

Soort hotel
Adults only