Lindenhof

We hebben de beste aanbieders voor Lindenhof voor je op een rij gezet:
Lindenhof
Dit drie sterren hotel is zijn sterren meer dan waard. Schoon , van alle gemakken voorzien en met een top ontbijtbuffet. Het ligt aan de rand van het centrum. Wel langs een drukke straat maar je kunt ook kamers aan de rustige achterzijde van het hotel boeken . De familie die dit hotel runt staat altijd voor je klaar. Auto kun je parkeren in een parkeergarage in de buurt. Wij betaalden 10 euro per dag. Als we weer naar Düsseldorf gaan zullen we hier weer overnachten. Goede prijs-kwaliteits verhouding !

Lindenhof
Eenvoudig en onpersoonlijk hotel met ruime, schone en luxe kamers. Ontbijt prima. Op loopafstand van station en nog wel een eindje stappen van het oude centrum. Prima prijs/kwaliteit verhouding
Prima hotel, dichtbij het station en de het winkelcentrum. Uitstekend ontbijt en gratis wifi op de kamer
Amper 8 minuten lopen naar het centrum. Moderne entree en vriendelijk personeel. Helaas was in de kamer (vaag) te ruiken dat er gerookt is. Een geurverdamper kon dit niet maskeren. De douche is aan de kleine kant en douchen achter een douchgordijn is toch echt niet meer van deze tijd. Binnen de kortste keren een waterballet.
De kamer was redelijk groot en verrassend stil ondankt het feit dat het aan een drukke straat ligt. Het ontbijt was echt Duits: Ruim gesorteerd en lekker.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |