Leonardo Düsseldorf City Center

We hebben de beste aanbieders voor Leonardo Düsseldorf City Center voor je op een rij gezet:
Leonardo Düsseldorf City Center
Heel vriendelijke ontvangst. Personeel ziet er verzorgd uit en draagt allemaal een mondkapje. Overal staat desinfecterende gel en bij het ontbijt wordt gevraagd een handschoen aan te doen voor je naar het buffet loopt. Voelt schoon en veilig. De bedden liggen prima en er staat een waterkoker met theezakjesklaar op je kamer. Fijn als je s avonds lang op de kamer bent, in ons geval omdat onze dochter op tijd naar bed gaat.
De ligging was iets minder,maar puur zakelijk stoorde dat niet,kleine maar mooi zakelijke en moderne kamer,goed ontbijt.
Het hotel ligt dicht aan de snelweg, wat voor ons ideaal was. We zijn supergoed geholpen door gökhan gülbol ondanks dat we in de nacht aankwamen. We hadden een kamer geboekt, maar hij raden ons vanwege de bedgrote een andere aan (we zijn wat groterdan gemiddeld) dezelfde prijs en liet ons de kamers zien. Tevens waren de bedden super en er waren zowel een zachte als hardere kussen aanwezig, dus voor ieder wat wils. We hebben dan ook heerlijk geslapen en alles was lekker schoon. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Kortom een prima hotel in deze prijs kwaliteit verhouding.

Leonardo Düsseldorf City Center
Een leuk hotel, met een snelle check-in en check-out. De kamer die we kregen was ruim opgezet, zeg maar groot, voor een hotelkamer. De ligging perfect, nog geen vijf minten lopen vanaf het centraalstatin van Dusseldorf met in het CS de metroverbindingen. Het ontbijt had wat uitbindiger mogen zijn b.v. meerdere soorten brood.
goede ligging vlak bij centraal station. goed te wandelen naar centrum . iutstekend ontbijt .
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |