8.1FantastischScore uit 20 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Leonardo Düsseldorf City Center

8.1FantastischScore uit 20 reviews

Fijn en schoon hotel met vriendelijk personeel
Door Michelle op 10-08-2021

Heel vriendelijke ontvangst. Personeel ziet er verzorgd uit en draagt allemaal een mondkapje. Overal staat desinfecterende gel en bij het ontbijt wordt gevraagd een handschoen aan te doen voor je naar het buffet loopt. Voelt schoon en veilig. De bedden liggen prima en er staat een waterkoker met theezakjesklaar op je kamer. Fijn als je s avonds lang op de kamer bent, in ons geval omdat onze dochter op tijd naar bed gaat.

Mooi en nieuw
Door Meekers Koenraad op 13-09-2016
Zakelijk gereisd

De ligging was iets minder,maar puur zakelijk stoorde dat niet,kleine maar mooi zakelijke en moderne kamer,goed ontbijt.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Door Dongen op 27-05-2016
Zakelijk gereisd

Het hotel ligt dicht aan de snelweg, wat voor ons ideaal was. We zijn supergoed geholpen door gökhan gülbol ondanks dat we in de nacht aankwamen. We hadden een kamer geboekt, maar hij raden ons vanwege de bedgrote een andere aan (we zijn wat groterdan gemiddeld) dezelfde prijs en liet ons de kamers zien. Tevens waren de bedden super en er waren zowel een zachte als hardere kussen aanwezig, dus voor ieder wat wils. We hebben dan ook heerlijk geslapen en alles was lekker schoon. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Kortom een prima hotel in deze prijs kwaliteit verhouding.

Leonardo Düsseldorf City Center

Voor herhaling vatbaar.
Door go.pruissen op 15-12-2012

Een leuk hotel, met een snelle check-in en check-out. De kamer die we kregen was ruim opgezet, zeg maar groot, voor een hotelkamer. De ligging perfect, nog geen vijf minten lopen vanaf het centraalstatin van Dusseldorf met in het CS de metroverbindingen. Het ontbijt had wat uitbindiger mogen zijn b.v. meerdere soorten brood.

goede ligging
Door mevr huijs op 20-01-2012

goede ligging vlak bij centraal station. goed te wandelen naar centrum . iutstekend ontbijt .

probleem garage
Door Huijs op 10-01-2012

Probleem is dat de garage opzij van het gebouw is en dat er lui zijn die zich in laten sluiten.Met gevolg inbraak in diverse auto's. Ook de onze.Dit komt veelvuldig voor. Tip parkeer de auto opzij naast het hotel in de straat gratis.

Soort hotel
Adults only