Kleinschalig Düsseldorf

6 accommodaties

Populair
Kleinschalig
Duitsland
Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen)
Düsseldorf
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Düsseldorf

417 reviews

9
Heerlijk vertoeven
Door Stef op 27-06-2019
Gereisd met partner

Dusseldorf is een hele gezellige staf Voor ieder wat wils. Leuke straat met volop barretjes en restaurantjes bezienswaardigheden en leuke terrasjes aan het water.

8
Fantastische kerstmarkt en een leuke shoppingstad!
Door Erick Heinmann op 24-01-2019
Gereisd met partner

Duitsland staat natuurlijk al bekend om haar kerstmarkten, die ook zeker in Düsseldorf te vinden was. Een erg gezellige kerstmarkt met veel kraampjes, verspreid door de stad. Ook het moderne gedeelte, de Medienhafen, is een gebied om ook te bezoeken. De moderne architectuur is overweldigend. Wij vonden het contrast Altstadt (die het historisch centrum herbergt) en de Medienhafen indrukwekkend. Met mijn partner was ik een weekendje weg en we hebben ons uitstekend vermaakt. Aanrader qua hotel: het Leonardo Hotel City Center, binnen enkele minuten ben je op Düsseldorf Hauptbahnhof en ook het centrum is nabij gelegen.

6
Nooitmeer naar Düsseldorf .
Door Sjaak Giezenaar op 05-11-2018
Gereisd met partner

We brachten een bezoek aan Düsseldorf om de kerstmarkt te bezoeken we hadden 3 nachten geboekt in een hotel in de directe omgeving van Düsseldorf. De publiciteit over de kerstmarkt waren dusdanig dat we dit wel eens wilden zien wij kenden alleen Aken en Valkenburg. Wat waren we teleurgesteld een ware tocht door de hele binnenstad 6 kleine kerstmarkjes met vaak dezelfde kraampjes we hadden het wel gezien en zijn eerder naar huis terug gekeerd wel nog een bezoek gebracht aan het neanderthal dat was de moeite waard en deed de ellende van de kerstmarkt vergeten. Geef mij maar Aken!!!

8
Te Druk met Kerst
Door LHB Crommentuyn op 05-11-2018
Gereisd met vrienden

Mooie Kerstmarkt echter tegenwoordig veel en veel te druk. Zeker op zaterdag en zondag wordt je vooral in de Altstad met de mensenstroom meegesleurd. Je kunt amper iets bekijken zo druk is het.Een braadworst of Gluhweintje aanschaffen neem er de tijd voor. Overal lange rijen. In de Kö Gallerij is het wat beter vertoeven. Iets minder druk en prachtige winkels met de meest exclusieve spullen. Kijk vooral eens naar het publiek en de auto's die hier voorbij komen

8
Gezellig
Door Marianne op 02-11-2018
Gereisd met oudere kinderen

Met mijn zoon van 16 weekendje kerstshoppen in november. Het OV in Düsseldorf is goed maar in het centrum ook veel op loopafstand. De kerstmarkten zijn verspreid over de stad maar je kunt lopend die route volgen. Gezellig en overal mooie lichtjes.

8
kom zeker terug
Door Marcel op 31-08-2018
Gereisd met partner

Mooie stad ,vriendelijke bevolking,leuke winkels.Geweldige fiets route langs de rijn.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.