InterContinental Düsseldorf

We hebben de beste aanbieders voor InterContinental Düsseldorf voor je op een rij gezet:
InterContinental Düsseldorf
Ligt goed ten opzichte van de Kö, goed hotel hier betaal je ook voor. Zeer luxeuze bedden en zelfs de snacks op de kamers zijn van een luxe niveau.
Locatie op Koningsallee echt geweldig. Twee nachten gelogeerd en auto (door personeel) in garage geparkeerd: niet nodig gehad. Alles is te voet bereikbaar. Service is klasse, ontbijt geweldig, heel mooi uitzicht (10e etage), mooie stad! Personeel liet je heerlijk met rust maar behulpzaam op de juiste momenten. We hebben heerlijke dagen gehad. Enige minpunt (buiten de vrij hoge prijs) was dat het technisch onderhoud van de kamer niet op alle punten 100% in orde was.
Mijn man en ik zijn vanmiddag teruggekomen van een weekend Dusseldorf. Hotel is uitstekend. Kamer zeer goed met een nog betere badkamer. Het zeer royale ontbijtbuffet is heerlijk. Met diverse verse sappen en ter plekke klaargemaakte eieren zoals jij ze wilt hebben. Echt een fantastisch hotel.

InterContinental Düsseldorf
Hotel Intercontinental is gelegen aan de Koningsallee. De kamers zijn ruim en schoon. Jammer dat er geen raam op de kamer open kon. Verder echt super. Zeer luxe ontbijt en personeel snapt wat service is. Zoekt u een hotel in Dusseldorf dan is dit een aanrader. Zeer luxe hotel waar je je op je gemak voelt.
Dit hotel is echt een aanrader voor iedereen die in het centrum van Dusseldorf wil verblijven in een tophotel. Geweldige kamers, super service, auto word geparkeerd en s'avonds zijn de handoeken opnieuw verschoond, als je de volgende ochtend te laat bent voor ontbijt kun je vanaf 11:00 uur t/m 16:00 uur brunchen ( zit in de kamerprijs) echt geweldig!!!
Het complex
Totaal aantal kamers | 100 |