Laagste prijsgarantie

Dormio Resort Eifeler Tor

7.6
    Vakantiepark
    DuitslandNoordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen)Heimbach

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

• Rolstoel toegang

Strickberg 1, D-33034

Familiepark Natur Pur

8.6FantastischScore uit 10 reviews

Onderkomen

Prima
Door Cynthia op 05-09-2018

Leuk, kleinschalig vakantieparkje. Wij zaten in een 2 onder 1 kap huisje. Prima huisje, voldoende ruimte, nette keuken met alles wat je nodig hebt (zelfs een oven!), douche had een ferme straal en het huisje was keurig schoon.
Wat wel jammer is, het huisje is erg donker van binnen. Bij mooi weer geen probleem, maar op mindere dagen toch wel deprimerend.
Zwembad is klein, maar voldoende voor onze kinderen.
Restaurant op het parkje is geweldig! Voor een hele schappelijke prijs kun je er goed eten.
Het is geen autovrij park, zoals op de website staat, iedereen (ook de eigenaresse van het park) rijd erdoorheen, ondanks dat de algemene parkeerplaats ook van buitenaf prima te bereiken is.
Verder ligt het park aan een snelweg, tenminste, dat lijkt de lokale bevolking te denken, je mag er 50, maar zelfs de grootste vrachtwagens denderen er met volle vaart langs. Dit deed wel afbreuk aan het vredige gevoel dat het park wil uitstralen.

Leuk kleinschalig park in mooie omgeving
Door Walther op 02-09-2016

Door de kleinschaligheid is het park gezellig, en de omgeving is heel mooi. Veel Nederlanders, dus de kinderen (jonge tieners) maakten gemakkelijk vrienden, Zwembad is klein, wel leuk voor de kinderen. Service was perfect.

Super service, en gezellig
Door Jos van Bragt op 20-08-2016

De eigenaresse heeft ivm mijn invaliditeit van alles geregeld zodat ik hier voor de 2e keer met mijn gezin kon komen. Ondanks het het weer hebben we de kinderen niet gezien, kampvuur, BBQ, zwemmen. Het restaurant op het park is goed en zeker niet de slechtste. Kortom het aanraden waard!

fantastische park!
Door Gwendolyn op 01-12-2014
Onbekend reisgezelschap

Mooi klein park. Met veel dingen voor de kleine kinderen. Je verveelt je geen moment! Eigenaars waren erg vriendelijk.

Leuk, klein park
Door Femke op 02-05-2014

Wij zijn hier afgelopen zomer geweest met 2 kleine kindjes, het is een heel mooi en net park. Alleen vonden we het jammer dat er toch met enige regelmaat een auto van boven naar beneden door het park reed, als ouders ben je dan toch op je hoede terwijl we ergens gelezen hadden dat het park autovrij was. Mensen zijn wel erg gastvrij.

Nette Anlage, ärgerliche Details, mäßiges Essen
Door Frank Kasparek op 02-11-2013

Nette Anlage, zweckmässige Häuser mit Terrasse , schön am ruhigen Ortsende gelegen.
Personal freundlich und aufmerksam, das Haupthaus mit Gastronomie gemütlich eingerichtet, Getränke preiswert.
Im Wohnhaus - : eine einzige zu schwache Energiesparlampe über dem Küchentisch, die zweite Lampe( für den ganzen Küchen-/ Wohnraum!) war defekt ( tote Steckdose ),in der Küche nicht ein einziger Haken für ein Handtuch, die Dusche: nicht regulierbar, mal warm, dann kalt, mal eisig, keine Ablagen für Shampoo etc., eine defekte WC - Brille und andere Ärgernisse mehr ! Das hätte alles mit geringem Aufwand vermieden werden können.
Zum Essen: beim Frühstücksbuffet keine Brotauswahl, nur Brötchen und trister Aufschnitt- unter Durchschnitt.
Die Abend - Buffets waren bis auf das Schnitzel- Buffet enttäusch-end, (angeliefertes Essen), das Gemüse war aus Dosen und völlig zerkocht, das Fleisch wenig gewürzt, Salate knapp bemessen.
Wie mieses Kantinenessen.
Da nutzt man besser die eigene Küche.