Terrassenhaus am Walde

Terrassenhaus am Walde
Schöne Aussicht aus allen Wohnungen, leider lässt das Hausmeisterpaar das Gebäude zunehmend verkommen, Unkraut im Garten, Brödelnde Fassade, die Köter der Hausmeisterin laufen in jede Wohnung. Schwimmbad nicht ausreichend gereingt.
De appartementen liggen direct aan de bosrand en de kinderen kunnen lekker buiten spelen in deze autoluwe straat (bestemmingsverkeer). Alles is netjes schoon, de mensen zijn vriendelijk, de bedden zijn bij aankomst opgemaakt en er is extra aandacht voor de kinderen. Bij slecht weer kun je pingpongen of zwemmen en daarnaast is de sauna beschikbaar. Ook is er een boeken- en spellenkast. Bij goed weer ben je direct in het bos waar voldoende wandelpaden zijn en via de trappen is het dorp op enkele minuten loopafstand goed bereikbaar. De inrichting is enigszins gedateerd, maar dat geeft extra sfeer aan je vakantie in dit gebied. Dat geldt ook voor de afwas; gezellig met een handsopje en een theedoek. Er is gratis WIFI beschikbaar. De balkons zijn ruim en bieden een fraai uitzicht op Bad Fredeburg en omgeving met mooie zonsondergangen. Er zijn diverse supermarkten net buiten het centrum. Broodjes kunnen via de beheerder dagelijks besteld en bezorgd worden. Kortom: voor herhaling vatbaar!
De eigenaresse is héél vriendelijk, appartement is super schoon en de bedden zijn opgemaakt. Het uitzicht vanaf terras is in elke jaargetijde prachtig. Zwembad en zonnebank, wat wil je nog meer. Je stapt de deur uit en kunt wandelen. Wij komen hier met tussenpoos al jaren.
Uitzicht vanaf appartement/balkon is prachtig. Zo vanuit de woning het bod in. Lekker eten op loopafstand en`s morgens lekkere broodjes voor de deur. Voor de kinderen lekker zwemmen en ook in de omgeving is er genoeg te doen voor jong en oud. Appartementen zijn goed schoon.
We gaan er al voor de 4 de keer heen , echt alles is prima. Onze dochters vinden vooral het zwembad in de kelder geweldig. s'Morgens in badjas naar het zwembad en heerlijk zwemmen. Áls je broodjes besteld,liggen ze s'morgens voor je deur. De omgeving is prachtig, en je zit zo in Winterberg. Als je wil loop je vanaf het appartement over een smal pad met trappetjes naar het dorp. Naar boven is wel een klim. We verheugen ons er nu al weer op!!!!
Terrassenhaus am walde is een prachtige locatie aan de rand van het bos, met uitzicht over het dorp bad fredeburg. Er loopt een voetpad binnen door, waardoor je binnen 10 minuten bij. bv. bij het Eis-restaurant zit en je tegoed kan dan aan ontzettend heerlijk ijs. (ontzettend veel keus) Verder is er een leuk park, waar diverse bankjes staan, waar je heerlijk kan relaxen of genieten van de ondergaande zon. We werden aller hartelijkst ontvangen door de eigenaresse. Het complex bezit ook nog een sauna/zwembad en fitness ruimte. De woning zelf is ruim genoeg ook de slaapkamer waar 1 stapelbed en een 2 persoon bed stonden was ruim voldoende. Hier was zelfs ook nog een grote kledingkast geplaatst. Vanuit het complex kun je zo beginnen dan de vele wandeltochten die er in het sauerland zijn. En met de gratis sauerlandkaart (die je bij aankomst ontvangt) kun je onbeperkt gebruik maken van openbaar vervoer en korting krijgen bij diverse attracties.
Huisdieren | Beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |