Uslar
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantieparkGeweldig zwembad Ga naar accommodatieLandal Dwergter Sand
Vakantiepark Ga naar accommodatieRoompot Ferienresort Bad Bentheim
VakantieparkAward ZilverMooi onderkomen Ga naar accommodatieFerienzentrum Schloss Dankern
VakantieparkErg kindvriendelijk
We hebben een ontzettend leuke vakantie gehad hier op het vakantiepark in Uslar. We hebben 2 weken verbleven in huisje nummer 8. Deze was netjes ingericht. Op het park zijn wat speelfaciliteiten voor de kinderen, maar het is uiteraard geen Centerparcs of zo. Maar daar kwamen we ook niet voor. Het is een heerlijk rustig park. Wel biedt het park genoeg extra's, zoals gratis toegang tot het zwembad (binnenbad) van Uslar, een buitenbad net buiten Uslar en zelfs een dierentuin (Tierpark Sababurg). Ook kun je heerlijk wandelen in de omgeving. (Uitzichttoren in de buurt, wandeling langs het beekje de Ital, en natuurlijk ook in het stadje zelf). Waar je wel rekening mee moet houden, is dat wanneer je uitstapjes wilt maken je vaker de auto nodig hebt, en dat de afstanden zich langer trekken dan in Nederland. Leuke uitstapjes dat wij hebben gedaan: Rattenvanger voorstelling in Hameln (op zondagen), Wilhelmhohe Kassel en het grensmuseum van de DDR
Een klein, rustig parkje met een uiterst vriendelijke ontvangst en behulpzaam tijdens het verblijf. Wij verbleven er met onze hond, ook daarvoor aandacht en ontvangst met bak water.
- Sehr aufmerksamer, professioneller und trotzdem familiärer Service mit einem sehr netten Willkommen für mich und mein Frauchen
- Schönes, komplett und liebevoll ausgestattetes Häuschen mit Fliesenboden und Fußbodenheizung, sehr angenehm für mich als Hund (und für mein Frauchen zum Putzen)
- Ausführliche Anleitungen fürs Fernsehen und eine umfangreiche Mappe mit allem Wissenswerten
Grundsätzlich sehr ruhige und familienfreundliche Lage, und, da sehr ländlich, auch schön zum Gassigehen
zu Silvester für mich als Panikhündchen leider eine echte Katastrophe
Uslar
Fantastisch park voor rustzoekers. Mooie woningen met veel privacy. Super vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie. Zoals gewend in Duitsland hygiene ruim voldoende. Prachtige bosrijke omgeving. Minder goed vonden wij dat er maar 1 Nederlandse zender BVN was, terwijl het best veel Nederlanders verblijven. De mevrouw bij de receptie gaf aan dat ze voor meer zenders moeten betalen en dat ze dat niet gaan doen. Verder alles oké.
Het is een heel kleinschalig park op een rustig plekje. Wij waren hier een paar dagen met ons 1 jarig zoontje en heb en ons prima vermaakt. Er is een klein speeltuintje op het park maar verder is het heerlijk rustig. De huisjes staan niet op elkaar waardoor je flink wat ruimte hebt en genoeg privacy. Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien en was keurig schoon. Service van de receptie is echt ongekend. Ze geven veel advies over evt. tripjes in de buurt en toegang tot tierpark Saba en het lokale zwembad (wel simpel) is inbegrepen in de prijs. Tevens kan je gebruik maken van een broodjesservice (tegen een kleine betaling). We waren al verrast door het service niveau maar we waren nog meer verrast dat nadat we thuiskwamen en erachter kwamen dat we een shirt vergeten waren,we hiervoor belden, en ze vertelden dat deze al per post onderweg naar ons was. Waar vind je dat nog...
Uslar info
Camping-informatie