Center Parcs Nordseeküste
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantieparkGeweldig zwembad Ga naar accommodatieLandal Dwergter Sand
Vakantiepark Ga naar accommodatieRoompot Ferienresort Bad Bentheim
VakantieparkAward ZilverMooi onderkomen Ga naar accommodatieFerienzentrum Schloss Dankern
VakantieparkErg kindvriendelijk
Center Parcs Nordseeküste
Kleinschalig Center Parcs park, maar daardoor zeker niet minder leuk! Mooie ruime huisjes. Hadden een 6 persoons Comfort bungalow. Het hele gezin heeft enorm genoten van het geweldige zwembad en de temperatuur was er ook zeer aangenaam. In de omgeving is er niet zoveel te doen (in ieder geval in de winter) maar op het park was er voor ons voldoende vermaak voor een midweek. Wat ons betreft is de Gametown wel wat aan vernieuwing toe, zo was het aanbod hierin wat beperkt en de apparatuur voor het kopen van tegoed voor de speelautomaten werkte bij ons niet. Ook lekker gegeten bij Oh Julia! het Italiaanse restaurant.
Wij komen net terug van een heerlijk ontspannende vakantie! Helaas waren de restaurants in de omgeving van het park gesloten, ook een dierentuin die een halfuur verderop lag was gesloten ivm winterstop, was fijn geweest als Centerparcs dit bij voorbaat had aangegeven. Je was nu echt aangewezen op het park (of minimaal 3 kwartier rijden). Zwembad is leuk, alleen het water helaas koud. Onze kleine van 1,5 jaar kwam er na 1,5 uur vaak met blauwe lippen en koude beentjes uit… ook het kinderbad zat dicht ivm werkzaamheden, was fijn geweest als we dit hadden geweten, dan hadden wij gekozen voor een ander park. Al met al lekker kunnen ontspannen, maar wij zullen hier niet snel weer heen gaan in de winter… eten op het park was wel aan te raden!
Comfort appartement voldeed aan onze wensen. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing ligt voor de combimagnetron. Ook misten we een paar simpele spullen in het keukeninventaris, zoals een snijplank. Om een keer door je appartement heen te gaan voor je vertrek naar huis is het prettiger om een stofzuiger te hebben dan een bezem met stoffer en blik. Het park op zich is gezellig en het zwembad is ook prima, entourage mag een beetje opgefleurd worden, dan is het echt af! 's Avonds zou er rondom de appartementen wel wat LED verlichting mogen branden, zeker voor de oudere bezoekers is die wellicht wat minder goed ter been zijn, is het schaars verlicht. De boulevard richting strand is geweldig, er is een keur aan terrasjes, eetgelegenheden, een bakker en een winkel met veel snuisterijen. Ik mis wel een supermarkt op het terrein, maar dat is dan ook alles.
Center Parcs Nordseeküste
Klein park. Groot pluspunt Aqua Mundo. Lagen lekker aan rand van het park, alleen werd er naast ons gebouwd. Dit zorgde voor vroege overlast en zeer veel geluidsoverlast. Zelfs zo erg dat we met 35 graden gedwongen waren om binnen te zitten met deuren en ramen dicht. Klacht ingediend en krijg je lullig tegoedbonnetje. Nadeel van dit park is ook dat je in ver van alles vandaan bent, je moet ver rijden om ergens te komen voor bezienswaardigheden. Netheid huisjes valt ook tegen, veel stof en spinrag en vlekken op plafond of muur van dooie beesten.
Prima appartement. Schoon, op de derde verdieping. Leuk groot zwembad. Bijna alle accomodaties vol, maar heerlijk rustig, geen overlast van de hoeveelheid mensen. Eenigste minpuntje: Geen balkon.......
Ondanks alle corona regels in Duitsland een prima verblijf gehad. Jammer dat we niet wisten dat om 1530 ons huis al klaar was. Dus een uur onnodig buiten moeten wachten vanaf 15.00 uur. Maar goed was wel netjes schoon. Verder de regels goed in de gaten gehouden en we werden ook elke dag goed gecontroleerd op de corona check app. Omgeving blijft leuk en heerlijk gegeten 3x in de buurt bij Italiaan en Griek. Erg leuke week gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
Center Parcs Nordseeküste info
Camping-informatie