aan de sluis
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Zur Schleuse 26, 49762 |
aan de sluis
Een heel fijne plek. Vriendelijke eigenaren die hun best doen om het naar je zin te maken. Gezellig terras waar je van alles kunt eten en drinken. Niet culinair, maar wel lekker. Een heel rustige plek, met een prachtig uitzicht over de polder aan de ene kant en op de sluis aan de andere kant. En ondertussen hoor je steeds de vogels. Appartement was schoon en gezellig en ruim. Goede WiFi en tv. Heel rustig. Meubilair vind ik qua stijl niet helemaal goed afgestemd en wat ouderwets, maar kan aan mijn smaak liggen. Voor mensen die de Emsradweg doen perfecte doorreisplek. De plek is prachtig met een prachtige tuin en terras met veel bloemen!
Zeer gezellige gelegenheid, zeer vriendelijke eigenaren, goed eten, en een mooi en gezellig appartement . en dat alles voor een hele mooie prijs. Zeker voor herhaling vatbaar, en dat is dit jaar in de zomer weer.
Heerlijk relaxte vakantie, iedere avond heerlijk gegeten in het restaurant. De vakantiewoning beschikt over alles wat je maar wenst tijdens je vakantie, als een groot bad, mooi supergroot terras en vooral schoon. Wij komen terug!
Hartelijke groet,
Familie Sanders.
Ps, voor € 7.50 eet je super veel en kun je absoluut niet klagen! Wij hebben de hele week lekker gegeten, Johan je mag niet klagen!
Het huisje is erg mooi, alleen jammer dat een slaapkamer geen raam heeft en de andere kamer een heel klein raampje, voelde verstikkend. En voor kinderen die er op rekenen tv en wifi te hebben en die er dan niet of nauwelijks is, roept veel irritatie op en geen rust voor de ouders. De beheerders waren erg vriendelijk en als je een hond hebt dan zit je daar erg goed.