Eurostrand Lüneburger Heide

We hebben de beste aanbieders voor Eurostrand Lüneburger Heide voor je op een rij gezet:
Eurostrand Lüneburger Heide
Pluspunten: is inclusief uitstapjes en gebruik van de sport faciliteiten rustige ligging taarten buffet (1 middag per week )
Minpunten: Geen Airco Schuine daken van huisjes waardoor de slaapkamers en badkamers op bovenverdieping klein zijn/aanvoelen, niet prettig) Eten is niet 4 sterren waardig en ook jammer dat er na het avondeten niets meer te krijgen is, iets lekkers bijvoorbeeld voor bij een biertje op het terras Personeel niet echt top, zien niet (of willen niet zien) dat sommige lege tafels afgeruimd moeten worden en er even met een nat doekje overheen kennen ze ook niet. Geen 4 sterren service. Prijs/kwaliteit is dan ook niet correct daarom van mij een onvoldoende
Onlangs een week verbleven in het resort aan de Lüneburger Heide. Enkele jaren geleden hebben we Eurostrand aan de Moesel bezocht, en vanwege de positieve ervaring wilden we ook naar de Lüneburger Heide. Onze ervaring was heel positief! Het betreft hier een mooi kleinschalig park met een all inclusive formule waarbij zelfs de excursies inclusief zijn (vogelpark Walsrode, Hamburg, Koetsfahrt over de heide, tocht met de huifkar). Ook voor tijdens de excursies krijg je lunchpakketten mee (dat is nog eens all inclusive). Het eten is van uitstekende kwaliteit. Mensen die hier iets tekort komen, kunnen beter thuisblijven. Aan alle details is gedacht, servetten in de verschillende thema's, bijbehorende muziek, gelukskoekjes tijdens de Chinese avond. Wij komen hier en in het resort aan de Moesel zeker terug!
Vorig jaar in Leiwen geweest en dit beviel goed daarom dit jaar naar Fintel. Het verschil is duidelijk te merken (in het voordeel van Leiwen). Personeel is heel ongeïntereseerd en langzaam (voorbeeld een duitse vrouw vroeg aan de kok of ze mayonaise hadden, kort antwoord van de kok was Nein. Ik heb de vrouw toen maar gewezen waar ze de mayonaise kon vinden. Vrouw bedankte mij en zei tegen de kok nee is sneller gezegd dan ja dat hebben we en daar kunt u het vinden). Avondeten is heel middelmatig tot zelfs slecht (zit niet veel smaak aan) ontbijt is goed (kun je ook weinig aan verkeerd doen). Poetsen kan ook beter als je tussendoor je lakens verschoond wil hebben dan wordt er gevraagd waarom en dat doen we eigenlijk niet (nou het was ontzettend heet in de periode dat wij er waren en dan is het prettig als de lakens tussendoor verschoond worden helaas werden dezelfde er weer opgedaan. Vaak lang op een ober/serveerster moeten wachten.

Eurostrand Lüneburger Heide
Net terug van een fantastische week Fintel, voor het 3e jaar alweer. Het eten was dit jaar rond een Thema. iedere dag ander thema. Veel beter nog dan de vorige jaren. Personeel was vriendelijk, en de bediening vlotter , dan vorig jaar!
Dit is een all-inclusief park, maar helaas hebben we vaak lang op ons drinken moeten wachten, veel van de obers en serveersters (niet allemaal) zijn niet echt gemotiveerd en dat is te merken (echt een verschil met het personeel van Eurostrand Leiwen), op een gegeven moment zelfs een uur na bestelling pas ons drinken gekregen (ja zo kan ik ook all-inclusive doen). Het ontbijt is goed. lunch en diner zijn simpel en niet altijd even goed/lekker (maar smaken verschillen) er wordt wel voldoende bijgevuld. Jammer genoeg geen Airco in de huisjes en restaurant wel bij de bowlingbaan (gelukkig). Schoonmaak van huisjes kan ook beter. Terras is mooi, veel bomen, struiken en water (koele plekken, fijn als het warm is). ook de uitstapjes naar Hamburg en de koetstocht door de Lünenburger heide waren mooi. Zelf zijn we nog naar Bergen-Belsen geweest dit is echt een aanrader, zeer indrukwekkend. Fintel is voor ons niet voor herhaling vatbaar
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | minder_dan_50 |