Hexenberge
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisPrachtig gelegen Ga naar accommodatieHof van Hoogstede
VakantiehuisPrachtig gelegen Ga naar accommodatieAltesRathaus Wildemann
VakantiehuisGoed eten Ga naar accommodatieStunning home in Lembruch/Dümmer See w/ Sauna, WiFi and 2 Bedrooms
Vakantiehuis
Hexenberge
Zeer mooi groot huis, ruimte genoeg. Super schoon en alles is aanwezig. Mooie omgeving, dicht bij het dorp. Wij hebben er veel gefietst, fietsknooppunten worden aangelegd, deze kloppen niet altijd maar daar wordt aan gewerkt. Fijne dagen gehad
schoon 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers overal horren. Een comfortabel buitenzitje overdekt. Mooie ruime zitkamer met grote keuken van alle gemakken voorzien. Bos op ong. 500 m. Fietsroutes met knooppunten. Behulpzame gastvrouw en heer. Zeer redelijke prijs voor zo'n groot huis. Dorp op 1,5 km. Zeer kindvriendelijk. Geen minpunten kunnen ontdekken.
Met onze familie (7 volwassenen 3 kleine kinderen) een geweldig weekend gehad in het huisje van Jan en Dolly Braam. Het huisje was inderdaad super schoon met mooie grote slaapkamers voorzien van rolluiken. Voor de kinderen was het een ware speeltuin daar. Heel veel speelgoed, kinderfietsen in alle maten, skelters, bolderkarren, trampoline, speelhuisje enz. Er staan 5 goede fietsen voor volwassenen ter beschikking. De laatste dag hebben we afgesloten met een bezoek aan Tierpark Nordhorn. Een hele mooi aangelegde dierentuin waar een grote mooie speeltuin bij is en de mogelijkheid voor kinderen om op pony's te rijden.
Een zeer compleet superschoon huis. Opstelling van de eigenaren is top, niets is te veel. In een woord geweldig..
Het allerbeste wat we in de afgelopen 23 jaar hebben gehad. Zowel qua hygiëne, gastvrijheid en volledigheid.
Hexenberge info
- CafeNiet beschikbaar