Laagste prijsgarantie

Brunautal

9.4FenomenaalScore uit 4 reviews

Prima, voor herhaling vatbaar
Door Oane op 12-06-2023

Prima camping, dichtbij de autobahn. Heel geschikte overnachtingscamping als je op doorreis bent. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Eten is restautant goed; beperkte kaart.
Omgeving mooi voor fietsen en wandelen. Wij hebben ons hier 5 dagen prima vermaakt.

Fijne camping met prima beheerder
Door Len op 15-04-2023

Goed verzorgde camping, werkelijk overal is aan gedacht. Prima sanitair, prima plaatsen voor campers (verhard). Plaatsen waar je aangekoppeld kunt staan. Vriendelijke eigenaren. Man achter de receptie en zijn vrouw runt het restaurant. Prima eetgelegenheid met terras. Camping ligt 2 km van de snelweg. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen door het natuurgebied.
(Luneburger Heide) We zijn hier vier dagen geweest. Heel fijn gehad, ondanks het mindere koude weer. Er is geen zwembad, maar aan de andere kant van de snelweg is ‘n groot evenementen/activiteitenpark. Leuk voor jong en oud.

Fräscht
Door Gunilla Nordenberg op 13-05-2015

Perfekt ställe att stanna på vid genomresa och även för längre vistelse. Trevligt bemötande och det fräschaste servicehuset på hela resan från Spanien till Sverige, allt nytt och skinande blankt. Något för andra campingar att ta efter!

Meget positiv overraskelse, da vi kom tilfældigt.
Door Sussi Andersen op 05-05-2011

Meget venlig modtagelse. Blev vist rundt på pladsen, blev anvist plads, og fantastiske sanitetsforhold samt en meget billig pris.
Alt i alt en fantastisk oplevelse.