7.1GoedScore uit 12 reviews

Over Am Berghang

Op zoek naar een onvergetelijk verblijf? Am Berghang biedt een unieke ervaring met zijn verkwikkende overdekte zwembad en prachtige zonneterras. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel je onder in luxe en comfort. Dit is de perfecte plek voor wie houdt van ontspanning en avontuur.

De ligging

Am Berghang is prachtig gelegen in Bad Bentheim, een charmant stadje dat uitnodigt tot verkennen. Hoewel het hotel niet direct aan het strand ligt, biedt de omgeving genoeg andere mooie opties voor sightseeing en ontspanning. Het centrum van Bad Bentheim is gemakkelijk bereikbaar en nodigt uit tot een gezellige wandeling langs historische bezienswaardigheden. Voor vakantiegangers die eropuit willen trekken, zijn er uitstekende vervoersverbindingen beschikbaar. En aan het einde van je avontuurlijke dag, kun je gemakkelijk terugkeren naar de rust en comfort van Am Berghang. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven maakt het ook een handige keuze voor reizigers.

Am Berghang is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring. Met 24 comfortabele kamers en topfaciliteiten zoals een receptie, bagagedepot, kluis, en roomservice staat alles in het teken van jouw gemak. Het hoogtepunt is het overdekte zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen, terwijl het zonneterras de perfecte plek is om te genieten van de zon. Voor de actieve vakantiegangers biedt het hotel fietsen/mountainbiken, midgetgolf en wandelmogelijkheden. En met gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi is je verblijf bij Am Berghang zorgeloos en verbonden.

In Am Berghang begin je de dag goed met een uitgebreid aanbod van ontbijt en middagmaaltijden, geserveerd in het restaurant en de bar van het hotel. Voor degenen die speciale dieetwensen hebben, zijn er dieetgerechten beschikbaar. Het hotel biedt ook speciale menu's aan, zodat er voor iedereen wat wils is. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, Am Berghang zorgt ervoor dat je culinaire wensen vervuld worden.

Houd er rekening mee dat onze accommodatie mogelijk niet geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken, staan we graag tot je beschikking. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Liften

• American Express

68-69 Am Kathagen 68-69, 48455

Am Berghang

7.1GoedScore uit 12 reviews

Prima hotel met lekker ontbijtbuffet
Door luc op 20-01-2018

We voegden aan ons verblijf in hotel Bentheimer Hof nog een nachtje toe in hotel Berghang. Dit laatste hotel beviel ons beter: heel rustig gelegen, gratis parking, correcte afrekening factuur, verfijnd en lekker ontbijt in een gezellig kader, vriendelijke receptie, mooi in natuur gelegen.
We kregen een grote kamer met uitzicht over de heuvel. Heel proper en comfortabel ingerichte kamer, inclusief koffieapparaat.
Minpuntjes: Enkel een douche en de radiator badkamer gaf voor mijn vrouw iets te weinig warmte. Op de kamer was 1 (de kleine) radiator buiten werking.
We hebben geen gebruik gemaakt van zwembad of avonddiner.
We zouden daar nog terug willen gaan, maar dan niet meer in december. We hadden koud en mistig weer.

Tweede bezoek,knus,vriendelijk en een prima keuken
Door G.Bos op 07-01-2018

Dat het een prima hotel is,maar dat je je zelf moet vermaken.Het zwembad met toebehoren is het enige wat je er kunt doen.Als je van een rustige vakantie houdt ben je hier op het juiste adres.

redelijk
Door ton op 13-11-2017

ontbijt goed en schone kamer/badkamer goede bedden en erg rustig

Wat ons tegenviel was dat het zwembad en de sauna op zondag gesloten is ( bij navraag werd gemeld dat dit in de kleine lettertjes stond maar niet kunnen vinden) ivm dat het restaurant daar aan grenzend ook gesloten is en de toegang via het restaurant is

Am Berghang

Gelegen op een heuvel iets boven het stadje
Door Leo Kersten op 06-08-2017

Wij waren er puur voor 1 overnachting met ontbijt aangezien wij met 4 personen op bezoek waren bij vrienden in de buurt. Mooie schone kamers. Gezellige bar met zitgedeelte. Prima ontbijt, ruime keuze.
Vriendelijk personeel.

Prima
Door fam. de Roode op 29-11-2016

We zijn het laatste weekend van november geweest. Bij binnenkomst werd meteen verteld dat er misschien wat overlast kon zijn wegens renovatie. Onze kamer was goed, mooi uitzicht, maar maakte wel duidelijk dat renovatie nodig was. Prima ontbijt. Vrijdagavond in het hotel gegeten, heerlijk. Zaterdagavond was het wel snel voorbij bij de bar/lobby. Met de mededeling laatste ronde werd subtiel aangegeven dat het om 9.45 Schlus was.

Bij vertrek wel duidelijk aangegeven dat de wifi slecht was. De eigenaar gaf aan dat hij er toch wel wat aan ging doen. Tegenwoordig is een goede internetverbinding eigenlijk een must

Nooit meer!
Door Ton op 12-10-2016

Eten was goed, de comfortkamers redelijk maar de classic een-persoonskamer was ronduit slecht. Begrijp niet dat ze deze kamer durven te verhuren! Vloer was vies en niet schoongemaakt rest alles oud!.
Op zaterdag avond gaat de bar om 10 uur dicht, zonder enige aankondiging , muziek uit dus m.a.w. wegwezen.