Strandpark Ostseebad Baabe

We hebben de beste aanbieders voor Strandpark Ostseebad Baabe voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Strandpark Ostseebad Baabe
Vakantiepark met luxe vakantiewoningen (ca 280) in bos/duinen pal aan mooi zandstrand. Op loopafstand van centrum van gezellige badplaats Baabe. Baabe is goed uitgangspunt: fietsverhuur, busvervoer, stoomtrein, boottochtjes, horeca, het is allemaal aanwezig. Behalve strand, zee en speeltuin voor kinderen geen animatie. Zwembad op twee km afstand. De particuliere vakantiehuisjes zijn via internet bijvoorbeeld te boeken, hier hebben wij goede ervaringen mee.
Wat een ontzettend mooi park, Huisjes zijn voorzien van alle luxe, bubbelbad, sauna en open haard. Ook erg schoon. Huisje staat in het bos, en 50 meter verder sta je op het strand. Voor ieder wat wils! Zeker een aanrader!
Der Ferienpark in Baabe ist sehr schön gelegen und vor allem für Familien mit Kindern sehr zu empfehlen. Die Unterkünfte sind sehr schön eingerichtet . Auch Einkaufsmöglichkeiten hat mann sehr viele am Ort und vor allem haben diese bis in den Oktober hinein alle am Sonntag geöffnet.
Adresgegevens | Dünenweg 200, 18586 |