Robin Hood

We hebben de beste aanbieders voor Robin Hood voor je op een rij gezet:
Robin Hood
Geweldig verblijf gehad. Ad en Katja doen er alles aan om het iedereen naar hun zin te maken. Ook de hond. Het ontbijt is ook zeer goed met versgebakken broodjes. Ruime keus. De bedden zijn zeer goed en de kamers ruim en hygienisch. Ook sfeervolle grote achtertuin aanwezig. Zeker een aanrader, komen graag weer terug. Op loopafstand enkele goede restaurants en supermarkt.

Robin Hood
Heel fijn gemoedelijk pension met gastvrije eigenaren. We hadden een ruime kamer op de begane grond met onze hond. Het bed was groot, badkamer met douche. Er is een fijn ontbijt en 's avonds kan je nog gezellig even zitten aan de bar/huiskamer (met nl tv), selfservice voor div drankjes die je zo kan pakken uit de koelkast (afrekenen bij vertrek). Als je overdag een kopje koffie wil kan je die gewoon pakken uit de automaat. De eigenaren zijn gezellig aanwezig en ze geven ruim informatie. qua ligging is het ideaal als je van wandelen houdt (wij hebben onder meer de besinnungweg gelopen, die komt langs Usseln en is in totaal ca 18 km en ook te doen met een goed verende degelijke kinderwagen). Daarnaast kan je ook fietsend alle kanten op. Er zijn genoeg eetgelegenheden in de buurt en de supermarkt evenals een filiaal van KiK en Tedi liggen om de hoek dus fijn even goedkoop boodschappen inslaan voor vertrek.
Gezellig pension met supervriendelijke eigenaren. De hond was ook mee en vond het ook erg gezellig. Het ligt ideaal om te wandelen. De kamer was schoon en ruim. Het ontbijt was ook lekker en vers.
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |