8.8FantastischScore uit 25 reviews

Ringhotel Posthotel Usseln

8.8FantastischScore uit 25 reviews

Voor herhaling vatbaar!
Door Sonja op 16-01-2019

Fijn hotel, schoon, prima eten en heel aardig personeel!

Echt een aanrader! Waar voor je geld!
Door Bianca op 23-01-2018

Uitstekend hotel. Hadden een appartement in bijgebouw (ligt praktisch tegen hoofdgebouw aan). Ontzettend ruim met grote woonkamer, ruime badkamer, aparte keuken en prima slaapkamer. Voor ons dochtertje van 5 was een opklapbed in de woonkamer gezet maar deze hebben wij aan het voeteneind in de slaapkamer gezet (paste net). Zeer uitgebreid en heerlijk ontbijt en hebben ook 2 van de 3 avonden in het hotel gegeten. Heerlijk 4-gangen menu voor maar 19 euro (kinderen helft van de prijs). Erg vriendelijk bediening, alles was mogelijk. Lekker om nog even te zwemmen na een dag buiten. Badjas en voldoende handdoeken aanwezig in het appartement. Ca 40 min rijden van Winterberg maar zeker veel meer waar voor je geld. Op ca 200 meter een supermarkt en een pizzeria (deze laatste niet echt een aanrader). Alleen nog een speeltuintje voor kinderen en er is niets meer te wensen! Wij raden dit hotel zeker aan voor een paar dagen Winterberg of omgeving!

Geweldig hotel
Door Schumans op 12-01-2018

Receptie was uitstekend, zeer vriendelijk. Grote kamer ( kamer 42 ), mooie douche, goede bedden, zelfs een apart zitgedeelte waar TV met 1 nederlandse zender. Fijne grote douche. Badjassen aanwezig, voor als men naar het zwembad gaat. Ontbijt was meer dan prima, dinner keuzemenu, zelf 1 vegatarisch menu. Dranken tijdens dinner wat aan de dure kant euro 5,80 voor 1 fles water. Bediening zeer vriendelijk en correct. Verbleven hier 3 dagen en hebben echt genoten. Omgeving genoeg te doen.

Ringhotel Posthotel Usseln

top hotel vriendelijk en schoon
Door D.Colijn op 27-07-2017

zeer net hotel met persoonlijke aandacht

Heel goed hotel
Door Ben Gelaudemans op 07-01-2017

mooie omgeving.....goed eten en drinken sfeervol ingericht we hebben daar gegeten , en wij verbleven in haus alle jahreszeiten vlakbij en was zeer goed

prima hotel, voor herhaling vatbaar
Door ijsbrand op 11-06-2013

zeer vriendelijk personeel, hotel voldeed aan onze verwachtingen prijs/kwaliteit dik in orde het half pensiondiner was prima met een heerlijk saladebuffet. kamers zijn keurig in orde jammer dat het sauna gedeelde niet goed gescheiden was van het zwembad. de omgeving is mooi om te wandelen ook bij slecht weer wij zijn hier nog niet uitgekeken en komen zeker terug

Huisdieren

Airconditioning