8.3FantastischScore uit 29 reviews

Door Anja op 29-10-2018

Prachtig kasteel en omgeving

Voor herhaling vatbaar!
Door Corrie Voskuijl op 20-08-2018

Als je van verwennerij houdt. Van luxe. Van heerlijk ontbijt en avondeten. Van een schoon bed en dito hotelkamer moet je hier zijn. Zo dicht bij huis en zo,n gevoel van weg zijn. In het hotel ontbreekt je aan niets. Behulpzaam en vriendelijk personeel. In de watten gelegd worden bij het heerlijke Spa zwembad in het hotel. Let wel! Bij ons zat het bij het arrangement, maar is dat niet het geval kost het iedere keer 4 euro per persoon voor het zwembad. Dat vind ik een minpunt. Ook een minpunt is dat het 5 euro per dag aan parkeergeld kost. Bij ons waren ze vergeten te zeggen dat je vlakbij een gratis parkeerterrein hebt. Uitladen voor de koffers kan altijd voor de deur en er staan rolwagens om bagage naar kamer te brengen. Echter hebben ze excuus gemaakt voor de vergeten info en dit ook gecorrigeerd, wat ik heel netjes vond. De omgeving is erg mooi. De Edersee, de Diemelsee, vakwerkstadjes enz.

Toch maar een ander hotel in deze mooie omgeving
Door Willy en Jan op 12-05-2018

Mooie omgeving met volop mogelijkheden leuke fiets en wandeltochten te maken. Als je ook nog cultuur liefhebber bent geniet je extra. Fijn hotel in mooie oude gebouwen die goed zijn onderhouden. Prima ontbijt waar niets op aan te merken valt. Avond eten beperkte keuze en aan de prijzige kant. Evenals de drankjes, met name de wijn daarvoor kun je beter naar een terras in de omgeving gaan. Echt minpunt zijn de harde matrassen en de superzachte kussens die echt op geen enkele manier ondersteuning geven. Op onze klacht over de harde matrassen kregen we allen een opmerking dat smaken verschillen maar geen oplossing. Jammer voor een viersterren hotel.

Welcome Bad Arolsen

Tolles Angebot und schönes Hotel
Door Chris op 27-04-2018

Alles in allem ein Hotel zum urlauben und wohlfühlen. Perfekter Ausgangspunkt für Ausflüge zu den nahen Sehenswürdigkeiten in der Umgebung. Wir waren am Herkules in Kassel und in Wolfhagen bereits am Anreistag, am zweiten Tag dann am Edersee und im Schloss. Natürlich haben wir auch einen Teil der fünf Saunen ausprobiert und bei zwei saunagängen entspannt. Abendessen und Frühstück haben wir im vorderen Restaurantbereich bekommen und uns hier richtig verwöhnen lassen. Den herrlichen Sonnenuntergang konnten wir neben dem Schlossplatz auch von unsere Dachterrasse genießen.

Tolles Hotel mit spitzen Wellnessbereich
Door Antje op 23-04-2018
Zakelijk gereisd

Habe geschäftlich einen Termin in Kassel gehabt und wollte dort aber nicht übernachten sondern in der Nähe zu meinem nächsten Termin am darauf folgenden Tag. Also kurz geschaut und das Welcome Hotel Arolsen gefunden und gebucht. Gut erreichbar und schön ruhig gelegen. Die Business-Zimmer sind neu renoviert und wirklich sehr schön geworden. Frühstück und Wellness ist nur zu empfehlen!

Prima, leuke sfeer
Door C van den berg op 29-07-2017

Vanaf Nederland nooit ver reizen. Je voelde je er thuis. Plaats voor de E-bikes. Met het diner kon je ook wat wijzigen, als je dat beter beviel en m'n vrouw heeft er een maaltijd gehad met eetbare bloemetjes ( o.a. viooltjes, etc. ) . Heel apart.

Het complex
Totaal aantal kamers